Isnin, 8 November 2010

Tenet macam SIPUT

Hilang mood aku nak berblog hari ni. Line internet mengalahkan siput b*b*. huhuhu..... Maaf ya kengkawan nak komen kat n3 korang mmg tak dapat, aku blokwalking jer lah ya. Tunggguuuuu tau!!!!! 

Kalau la boleh gantikan siput b*b* ni 


dengan kanggorooo 


Sepantassss ni baru la syiokkkk. Betul tak???

p/s: nak masukkan 2 pict. ni pun berzaman tunggu. Mencikk!!!

p/s: pic. credits to goole 

18 comments:

Softtouch [Hanim] berkata...

mmg xbest kalu line lembab giler..sy kalu kat umah mmg lembab line bband sy..kalu kat opis ni semedang je laju...he he he

al-lavendari berkata...

kalau siput sedut, boleh juga di buat gulai lemak cili padi !

sarah-najwan berkata...

saya dah rasa mcm awak rase selama 3 minggu lepas..line 3G rosak...saya bebel bagai kat sykt berukben tu..last2..dorang da baik pulih...dan line 3G kembali normal...

ok gak dpt oplod pic...saya dulu..langsung xle...publish n3 je..

Fieza79 berkata...

mmg ilang mood kalu line lembap...tak suka la slow2 ni suma mau pantas je kan...

eT berkata...

haha...nasib x cam tenukk...:p

apak cikidong berkata...

berokband mmg macam tu.. tak kire masa... hangen plak.. :D kekekek

ainnoraini berkata...

tensionkan...geram pun ade..tapi sabarrr ye ain...

CatlinaFly berkata...

huhu betul tu kak ain..tensen je kalau internet lembab!

CatlinaFly berkata...

huhu betul tu kak ain..tensen je kalau internet lembab!

CatlinaFly berkata...

huhu betul tu kak ain..tensen je kalau internet lembab!

CatlinaFly berkata...

huhu betul tu kak ain..tensen je kalau internet lembab!

CatlinaFly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mama rifQy berkata...

me pon bengang kalau tenet slow!! benci kannn??

shi3la berkata...

yerlahhh kalo tenet slow memang spoi nak bloggingggg...compom hilangg mood...baik tido kannn..hahaha...

kakyong berkata...

sama lah.. susah nak BW...

Mak Su berkata...

maksu hadapi masalah yg sama kat umah, mmg sgt frust

Ain berkata...

ain to all: sakittt hati jer kan kalau line lembap cenggini, bila la dorang nak upgrade kasi laju banyakkk...

huhuhu...

nza berkata...

sejak 2 menjak nie line tenet buat kita sakit hatikn...hu.....

Related Posts with Thumbnails