Isnin, 22 November 2010

Mari mengundi

Bukan mengundi untuk pilihanraya yer, tapi mengundi untuk tuan puteri kat bawah ni....


Caranya:

1. LIKE pada fanclub SINAR RAUDAH
2. LIKE sekali lagi pada gambar anak dara kat atas tu atau mana-mana putera puteri yang berkenan dihati...

Kalau rasa nak join jugak pun boleh. Klik kontest ni kat SINI

Macihhhhhh....

11 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

ala sayang, opis auntie block FB la camne nak undi ni, kalo dah on annti auntie klik like k...tomey sara

LYaFRINA berkata...

i LIKE u...
dah like tadi..

suka..suka..sukaaaa

Softtouch [Hanim] berkata...

ok nnti untie like yer..gud luck sarah...

Ain berkata...

anje: takpe, mama sarah saje suka2 ni....

bukan pernah menang pun...haha

Ain berkata...

lyafrina: macih untuk aunty lya...

hanim: jangan lupa vote untuk anak2 blogger yang lain jugak...

ada ramai kat situ, thanks ya nim...

Fieza79 berkata...

gud luck..!
okeh nnt nk LIKE..

noor berkata...

gud luck..
cute gbr tuh..okeh kang i like

kella berkata...

click click click untuk sarah..

gud luck ya!

az rina a.k.a jaijina berkata...

hikhi, igtkan nak ngundi pilihanraya..

kakyong berkata...

gud luck

~aSHa~ berkata...

no hal...tgu sat ye

Related Posts with Thumbnails