Isnin, 15 November 2010

EL hari ni...

Aku sekarang bersiaran dari rumah...

Terpaksa ambik EL hari ni sebab en. is tak sihat. Malam tadi pukul 1 pagi dia sakit perut. Bila dah tak tahan sangat, 4 pagi aku call my bil dan hantar en. is ke hospital. Boleh pulak pukul 7 pagi tadi dia mintak keluar hospital sbb MA asyik nak inject jer tanpa buat pape pemeriksaan.

Now en. is tengah bersiap untuk ke klinik swasta. Nak dapatkan surat rujukan sebelum masuk ke hospital pakar. Aku syak dia terkena serangan gastritis yang agak teruk. MA yang en. is jumpa kat hospital tadi cakap kalau apendiks, en. is dah pengsan dah. Hopefully takde pape yang serius. Keadaan dia sekarang ni pun tak seteruk awal pagi tadi. 

So, buat sementara waktu ni, aku akan updatekan status aku kat twitter. Lebih cepat dan mudah untuk kengkawan check status terkini aku. 

Carik benda kat bawah ni pada sidebar aku k. 


Daaaaa.... 

 

11 comments:

sarah-najwan berkata...

selamat menjaga hubby yg kurang sihat yer....semoga dia cepat sembuh

Ena berkata...

siannya.. kalo suami yg tak sihat lagi susah hati kan!.. moga cepat sembuh

zue @ annaleeya berkata...

isteri yg baik nih... smoga is cpat smbuh k...

*azni* berkata...

semoga cepat sembuh..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

selamat bercuti ain...

Zaidah berkata...

semoga en.is baik2 aje..n cepat sembuh

LYaFRINA berkata...

smoga en is sihat2 saja & x de apa2 y teruk...

ain..lya dh lama ada twitter,, tp x pernak xtif pun.

kella berkata...

semoga cepat sembuh..
tapi best tau kak ain, cuti.. jaga suami.. cam lovely lovely gitu.. :)

semoga dipermudahkan segalanya.. Amin.

nza berkata...

moga cpt ok......

Softtouch [Hanim] berkata...

semoga en is sihat spt sedia kala..jgnlah ada apa2 yg serius ain...

Nazz@Purple berkata...

so skrang cam ner..dah sihat dah?

Related Posts with Thumbnails