Isnin, 15 November 2010

Mari kita menari twissst.....opssssss bertweett la

Sangat tidak syiokkk menceceh sensorang.....

Siapa kat sini ada twitter, mai la join sama ana.....

Tinggallkan ajer nama glemer ante dalam kotak komen ana ni, nanti ana follow ante-ante semua....

Kita menari twisst tweet sama-sama.... hehehe

19 comments:

Zaidah berkata...

blum register lagilah ain....huhuhu

Ain berkata...

zaidah: ain baru jer register last week, kalau nak join churp2 kena la ada akaun ni....

register la zai, tak rugi pun...hehe

Dda Ly berkata...

haha sgt comel!! anyway, follow ur blog oredy...:)jemput singgah ke blog saye yek..:)kim salam same danish yg chumel!!

Ena berkata...

dah ada lama.. tapi dah lupa dah password nyer.. huhu

Softtouch [Hanim] berkata...

sy pun xigt nama apa ye sy guna..xpe nnti sy add ain..he he he

Ain berkata...

dda ly: thanks dear, nanti ain buat lawatan balas....

danish chumell dah keluar dari bilik air dah lepas kena ugut rotan ngan mama dia...

hahaha...

Ain berkata...

ena: tukar jer pasword lain ena, ain pun lupa password jugak ari tu...

huhuhu...

Ain berkata...

hanim: ain tunggu hanim kat tweeter nanti....

jumpa disanaaaa....hehehe

princeduyong berkata...

best ke.. :)

~aSHa~ berkata...

cari asha nanti ye..asha zida atau azrisha03@yahoo.com

Ain berkata...

prince duyong: kena cuba dulu baru tau best ke tak...

seronokkk sebab boleh update status kita kat situ...

Ain berkata...

asha: akak dah add asha semalam, cuba check nanti k....

ieda berkata...

ermm x pernah akak ada ..
cam ner nak buat nieee :)

Fieza79 berkata...

wahh best ke tweet...lom ader lg...

jom arr join GA daku..

http://fieza79.blogspot.com/2010/11/1st-ga-bahagia-ku-di-sini-aka-fieza79.html

MamaRifqy berkata...

na baru je ade twiitter..tapi xreti sangat nak gune!hahhaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

sy pn baru daftar..
add la ai, leilylilo..
pssst ain, leh tolong ajar tak camne nk letak twitter nyer status kat sidebar tu? nk amek mane koding die..?fening ai carik.. :P

LyNn HaMzAh berkata...

lynn dah joint tapi x aktif la...

Amyna berkata...

Myna pun baru juga.. meh la follow AmynaAmir.. tweet tweettt!!

Nazz@Purple berkata...

oo cam tu ye..

Related Posts with Thumbnails