Khamis, 4 November 2010

Lets sing together gether....

Dah lama sarah tak nyanyi untuk aunty2 kakak2 sume kan? Memandangkan kejap lagi mama sarah ada meeting kat tadika sarah, apakata sarah temankan aunty2 kakak2 sume. Kita nyanyi sama2 nak tak??? Tapi sarah takde la pandai nyanyi lagu britney spears atau celine dion, lagu kanak2 jer la yang sarah tau.

Lagu pertama ni sarah tujukan khas untuk ibu sarah yang dah lama sarah tak jumpa. Sarah rinduuuu ibu sangat-sangat. Setiap hari bila lalu depan simpang rumah ibu, sarah mesti request ngan mama nak gi rumah ibu. Tapi kan, mama selalu cakap kat sarah ibu takde, ibu dah tak duduk sini lagi. Takpe la bu, walau ibu jauh beribu batu sekalipun, sarah nak ibu tahu sarah tak pernah lupakan ibu. Sarah tetapppp sayang ibu macam dulu-dulu.

video

Ini pulak lagu bonus sarah hadiahkan untuk aunty2 kakak2 yang sudi singgah blog mama sarah ni. Sesuaii sangat la kan dengan tema musim tengkujuh yang sedang berlaku sekarang ni. Kalau hujan mesti ada KATAKKKKK. 


video

p/s: sarah mmg pantang kalau abang danish menyampuk waktu dia tengah nyanyi. mula la dia nyanyi dengan mulut muncung dan keras lidah mcm air batu. 

10 comments:

az rina a.k.a jaijina berkata...

sarah rindu kat ubi ye? nanti soh ibu datang tau..

echa pon soke lagu ibu tu..kalau ade iklan kat tb, tak berkelip mata die..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

pitching lari, nexxxxttt!!!..
hahahah, takde .. gurau aje..
takpe la sarahkan, janji epi..

Zaidah berkata...

sarah dah lupa skriplah....terus tak jadik nyanyi sebab katak dah lompat masuk air banjir...hehehe

Fieza79 berkata...

aloloor...nyanyi plak dia...sweet..

Ena berkata...

alahai..
ena kalo kat opis tok leh nak tengok la video.. kena balik umah dulu cam sebelum ni gak.. takpe.. nanti auntie ena datang lagi yeh! tengok sarah nyanyi.. :D

LYaFRINA berkata...

hehehheeh.. so cute...
nanti bali rmh ken tgk smula.. sbb sound kat ofis ni kureng sikit....

** sarah rindukan ibu yer...

~aSHa~ berkata...

sweeet dia nyanyi lagu ibu tu..ehehehe 2 kali dgr...

Softtouch [Hanim] berkata...

comelnya...smpai telinga acik letakkan dekat2 kat cpu ni haa....xleh dgr kuat2 nnti kantoi...:)

Ena berkata...

ENA DATANG NAK TENGOK SARAH NYANYI...
ALOLORRR.. SWEETNYERRR SARAH NYANYI.. HEHEHE

nza berkata...

alahai xdpt la tgk...line tenet ciput lak pagi nie...hu.hu.hu....

Related Posts with Thumbnails