Khamis, 11 November 2010

Thank you Nuffnang

Sangat-sangat teruja dengan perkembangan akaun nuffnang aku lately. Alhamdulillah semakin banyak BE yang melekat dan terus melekat setiap hari. Now dah ada 10 BE yang sedang running. Macam tak percaya pun ada. hehehe.....




Thank you sooo much pada yang sudi membaca dan setia melayan celoteh merapu aku ni. Pada yang rajin blogwalking tapi tak baca pun n3 aku, kalian jugak aku hargai. 

A big thank you to mr. nuffy yang baik hati. Jangan segan2 nak kasi lagi dan lagi.....hehehe 

p/s: line internet dah jadi macam tenuk. sakitttt jiwa raga aku kalau berterusan macam neh!!!

12 comments:

Fieza79 berkata...

owhh best nyerr...tahniah..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah banyak tu ain...tahniah k..cayok2 kita memang peminat setia blog ain ni...

Ain berkata...

fieza & anje: thanks selalu singgah sini...

kalau tak kerana kengkawan, blog ni pasti sunyi sepi....

az rina a.k.a jaijina berkata...

wow, kagum rina..manyak sagt tuh..rina jarang bukak nuffnang..

LYaFRINA berkata...

woww.. tahniah..tahniahh..

late ni nuff mmg sgt2 baik hati.. byk blog juga dia bg BE..

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain....mmg betul nuffnang sgt syg kan ain..he he he

HaNTwO berkata...

byknya..huhu leh kongsi nuff x??? ;p

cheqna berkata...

muahahahaha
tenuk doh ke kak???
hujan kot...

ainnoraini berkata...

seronokkan...sbb ade nuffnang yg baik hati tu...

tahniah la buat ain..

Ena berkata...

TAHNIAH!!!

BANYAKNYER BE.. BEST NYERR...

Lulu caldina berkata...

eh kira banyak tu..tahniah..

mama rifQy berkata...

banyaknyeeee dear!!huhu..jelezzz

Related Posts with Thumbnails