Selasa, 2 November 2010

Cek nuff pertama dah sampai


Akhirnya yang ditunggu-tunggu tiba jugak. Walaupun tak banyak tapi aku tetap sukaaaaaa. 

Seronok sangatttt sebab aku hampir dapat tunaikan janji yang pernah aku buat kat SINI

Tak sabar rasanya nak tunggu cek tu clear dan hadiahkan pada si DIA

Thanks pada kengkawan semua yang tak pernah jemu menyumbang traffik di sini.

Love u alll.......Mmmmuahhhh!!!! 

16 comments:

Ena berkata...

Tahniah..

Ena lom pernah merasa lagi.. huhu

cheqna berkata...

cheqna ada wape sen dop au..
hehehehehehe

LyNn HaMzAh berkata...

Lynn baru ingat nak cash out...tp x byk sangat la...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah tahniah ain...ada gak hasilnya kan...kita lom cash out lagik...cayok2

CT berkata...

Wah...ni yg jelez...

az rina a.k.a jaijina berkata...

ALa, jeles tau..

Tanpa Nama berkata...

tahniah.. & selamat menunaikan janji..
pasti diberkati allah swt...

lyaFRINA

CatlinaFly berkata...

alhamdulillah..kak ain buat sy insaf....insya allah harap2 lepas ni sy juga dapat menyumbang...

Fieza79 berkata...

alahai best dn jeles...belom merasa..ntah knp ssh sgt nuffnang nak kasik wet kat blog kfieza..huhuu

nur berkata...

tahniah..
ALL IN ONE

mama rifQy berkata...

best ngat sis! nak gakkkk!!

Lia berkata...

Tahniah3...

Em's Family berkata...

wow!! boleh pergi makan makan :)

Jamiel berkata...

congrats..
Saya lame lg br le dapat kot..
blog tak glemer..
Saya pun nak usaha untuk dapat cek ni..
tapi camne yek..

TeacherNunu berkata...

bileleee nunu nak mer asa cek nuffnang ni..uhuk hukhhukkk...

tahniah tahniah...

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain....

Related Posts with Thumbnails