Khamis, 28 Januari 2010

TAG GAY OR LESS

Dapat tag dari adik manis Rina. Jom kita selongkar apa citer disebaliknya....

1) Adakah anda rasa anda hot?
Takde la.... apa kes nak hot2 kans...

2) Upload gambar kegemaran anda. Citer pasal gambar berkenaan 
Puteri kesayangan akak Nur Atikah Maisarah. Nak tau kenapa akak suka gambar ni, boleh baca kat sini


3) Bila kali terakhir anda makan pizza?
Sebulan lepas kot.... makan kat Mesra Mall Kerteh. Soklan ni buat akak teringin nak makan pizza lagi la dik...huhuhu...


4) Lagu terakhir anda dengar
Azian Mazuan Sapuan - tak tau tajuk dia apa


5) Ape anda buat selain menyelesaikan tag ini
Layan milo fuze 3 in 1...


6) Selain nama sendiri anda dipanggil name ape?
Anne - kawan sekampus kat UM dulu
Kak Jue - adik-adik dan sepupu sepapat
Che' Ngoh - anak-anak sedara


7) Tag lagi 8 orang
1. Fida
2. Asha
3. Kak Nza
4. Ainie
5. LOL
6. Has
7. Rina (cutemiut)
8. Kak Zana


8) Siapakah orang no 1 kepada anda
Kawan blogger yang baru akak kenal melaui penyertaan dalam kontest anjurannya. Kalau nak tengok wajah anak2 yang ringan tulang bantu mak ayah buat kerja, sila ke blog fida ya. 


9) Kata sesuatu kepada orang no 5
Get well soon dear...


10) No. 3 ada hubungan dengan siapa
Dengan kita semua la, saudara seislam sebenarnya... 


11) Bagaimana pula dengan no 4
Sahabat blogger yang paling rapat dengan akak. Dia jugak blogger pertama yang akak pernah jumpa. Tersangat la mesra lebih dari kawan yang dah kenal lama.... 


12) Pesanan kepada org no 6
Ajarlah ain tukar layout has... huhuhu... nak buat 3-column tak  pandai2 jugak nie....


13) Kata kata cinta untuk no 2
Love our friendship forever n ever.... 


14) Adakah no 7 & 8 punye persamaan
Dua-dua kakak kepada saya. 

15) Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yg men`tag anda
-baru jer kenal tak sampai sebulan kan kan...
-orang kemaman
-ada puteri comel bernama aisyah.... akak suka la nama nie
- tengah susah hati sbb aisyah demam
- terpaksa kerja hari sabtu bermula mac nanti


16) persamaan antara kambing dan lembu
Dua-dua hasilkan susu....hahaha (yang betina la ya)


17) Adakah anda tahu si razmann itu sengal
Siapa itu razmann ya? Tak kenal la sama itu budak!!



18) Gay or less
Gay tu memang tak la.... (tak faham ahkak dik)

28 comments:

mamamiera berkata...

zai p0n suke gambar kegemaran ain..
comeynye sarah pakai tudung..
miera tuh,payah sgt bile kite pakaikan tudong..

honeylanz berkata...

roger. asap has buat ;)

honeylanz berkata...

lupa nk jwb tadi ;)
has x tau coding. tukar layout guna template yg download aja... tp kita leh wat sesama nanti... one fine day..kita chats ;)

Ain berkata...

mamamiera: sarah dah terbiasa dr kecik sbb tu tudung tu melekat kat kepala....

tapi kalau akak pakaikan dia cekak atau getah rambut, sekejap jer dia cabut... mungkin dia rasa tak selesa...

Ain berkata...

honeylanz: jom kita try buat sesama....

ain pernah jumpa tutorial yg ajar tukar 3-colum yg menten widget, tp tak pernah cuba....

takut jadi rope lain plak nanti....

Az Rina berkata...

memang sarah cute kai tudung..
thanks ye kak ain sudi jugak wat tag rina, cayangggggggggggg akak..

AiSHieY berkata...

Kak ain...shida pun ade kasi tag ni kt akak arituh...cume lupe nak informm

CatlinaFly berkata...

huhu tag ni pasal ape sebenarnye? ha ah sarah mmg cute dan ayu! :)

ainie aziz berkata...

dah berzaman tak kena tag ni. ari ni kena lagik. waduhhh! tapi ngak usah risau ya. nnt ibuk akan bikin sama tag ini. usah ribut2 ya. hehehe!

nza berkata...

HA.HA.HA....kak nza ditag gak ye..oklh nnti ada masa akn dijwb..
comey la pic sarah tu...

LiNda berkata...

Jawapan awak no 3, memang besh !

sebab saya pun rasa nak makan pizza...

hahahaa

Ain berkata...

az rina: takkan mekasih jer...

bukan ke rina nak ajak akak pi pizza? hahhahaaaa

gurau jer rina ya...

Ain berkata...

aishiey: disebabkan akak dah terlepas jawab tag awak... akak kasi 2 credit untuk awak...

1) akak add link awak

2) akak follow blog awak...

thanks singgah blog akak.. suka dapat kumpul blogger ganu ramai2...

Ain berkata...

catlina: tuan tanah sendiri pun tak berapa nak faham sebenarnya....

jawab jer la mana yg boleh sejujurnya... hehehe...

Ain berkata...

ainie aziz: ibu pasti tak sampai hati nak hampakan anak ibu ni kan....

merajuk nanti jenuh lak nak mujuknya...

nak tak nak layankan ajer ler....

Ain berkata...

kak nza: teringin nak tengok gaya cikgu jawab tag camne....

selalunya cikgu yg seronok kasi homework kat anak murid kan...

kali ni giliran anak murid plak kasi homework kat cikgu....

hopefully cikgu nza kita enjoyyyyy!!!!

Ain berkata...

sis linda: ohhhh pizzaaaaa....

menyebut namamu buatku lapar....huhuhu..

jom kak.....

** Perfect Love ** berkata...

ok, dah dibereskan! nak upah ;-p
hihihi

♥Azie♥ berkata...

comelnyer sarah pki tudung

Ain berkata...

perfect love: tks fida....

akak dah semak dah..... A+++ untuk awak...

azie: tks azie...

ikiqzana berkata...

insyaallah.. nnti buat tag ni ye..

btw.. thanx ye masih ingt.

~aSHa~ berkata...

ooo duk area kat mesra mall ke...ler dekat ler kita kan..eehehhe...ok ok nanti sy cuba buat ye....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak Ain..
Wah..
Musim tag datang lagi..
Siap ada soalan tambahan lagi tue..

Ok, nanti dik buat k.

Thanks tag adik..
happy weekend Kak..

tunbegia berkata...

sungguh rajin buat tag,

salamm,

Ain berkata...

ikiqzana: tks kak sudi ambik tag nie...

nanti ain check ya...

Ain berkata...

asha: mesra mall ngan rumah akak dlm 15 min camtu... dekat la jugakkan...

dari semalam lagi akak nak tanya, sha duk area mana?

kemaman ke?

Ain berkata...

lol: dearie, dah lama tak kena tag kan...

sekali sekala enjoy jugak buat menda nie...

dah siap nanti inform akak k...

have a nice weekend dear....

Ain berkata...

tunbegia: salam tuan, tks singgah sini...

kalau tuan sudi, jemput la jawab tag ni sekali... hehehe....

Related Posts with Thumbnails