Ahad, 17 Januari 2010

RIBBON KHAS UNTUK SEMUA BLOGGER



STICKY MODE ENTRY
 
Ini adalah suatu entri khas. Entri yang mungkin menyaksikan sejauh mana komitmen blogger semua untuk memperlihatkan kepada semua bahawa blogger adalah orang yang bertanggungjawab terhadap apa yang ditulisnya.

Kita bertanggungjawab terhadap rakan-rakan blogger kita samada dalam keadaan susah dan senang. Kita adalah blogger prihatin terhadap rakan-rakan blogger, terhadap masyarakat dan kepada negara.

Terpanggil kepada permasalahan en. megat, saya meminta semua blogger di Malaysia meletakkan ribbon diatas di blog masing-masing sebagai tanda kita prihatin.

Setiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menyumbang RM1 kepada en. megat. Anda boleh mengikuti apa yag tersurat dan tersirat tentang en. megat di post ini: Tangisan Aku, Isteri dan Anak-anak

Untuk maklumat lanjut klik sini


20 comments:

ummumishkah berkata...

nice initiative!

Ain berkata...

ummumishkah: harap dapat sokongan blogger lain jugak...

tak susah pun kan...

zella berkata...

dh buat jugak...
harap dpt membantu...

Ain berkata...

zella: thanks for the support dik...

moga pertolongan kita yang tak seberapa nie dapat membantu keluarga en megat...

Nida berkata...

Salam Ain..

Bila membaca kisah Encik Megat.. rasa marah, geram.. kenapa masih ada yang dengki pada kebahagiaan dan kesenangan Encik Megat sekeluarga... Tidak kasihankah mereka pada nasib anak2 Encik Megat.. mereka terlalu mentah untuk mengerti.. Semoga Allah menyembuhkan penyakit misteri Encik Megat dan mengembalikan kebahagiaan keluarga mereka...aminnn

Mama Qaseh berkata...

Saya dh bca kisah dia..
Sdh kan Ain..
Sma2 kita doakn yg terbaik utk dia dn keluarganya..
Amin

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak..
Sorry lama tak bertandang ke 'rumah' akak.
Kerap masuk tapi tak tinggal jejak.
Hehehe..

*Dah emailkan address dik. dapat tak email tue..?

Ain berkata...

Nida: welcome back dear.... rindu ngan komen-komen nida kat sini...huhuhu....

dah siap berkemas ke? hopefully nida happy dengan environment baru....

sama-sama kita doakan kesejahteraan en megat sekeluarga....

moga penyakit beliau akan sembuh juga satu hari nanti....

Ain berkata...

Sya: sedih sesangat...

kadang kita rasa hidup kita susah, tapi sebenarnya ada lagi yang lebih susah dari kita kan...

moga dorang semua tabah...

Ain berkata...

lol: dearie, akak rindu jejak kamu dik...

sangat bernilai tau..

address dearie tu akak dah terima... tunggu k...

sorry sbb akak jauh ketinggalan ketapi....

en_me berkata...

sodeyy kanns..

nza berkata...

jap lg kak nza nk terjah blog en megat tu....nk tau kisah dia tu....Insyallah, kak nza pn akn letak ribon tu kt sidebar nnti....

Ain berkata...

en_me: berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul kans...

Ain berkata...

kak nza: thank u kak,

moga usaha kita dapat membantu beliau...

Mr PenyuBiru berkata...

blogging ni kalu kita guna secara positif inilah hasilnya. teruskan beramal.

Ain berkata...

en_penyu: terima kasih.... usaha yang tak seberapa sebenarnya....

moga memberi manfaat buat mereka sekeluarga...

hari ni mungkin hari beliau, esok lusa entah giliran siapa pula...

sesungguhnya kita tetap bersaudara...

~~ciklinn~~ berkata...

TQ ain share benda nie.. linn tryy utk buat yerk...kesiann betullah dia... tapi citer dia sebijik mcm xbos linn tau..n now still sakit tak baik2....

ain sihat ker? TQ singgah2 umah linn... linn duk lemau lagi skrgg ni... tak sabar nak bersalinn... sbb pinggang n punggung sakit sgt2.. nak berblog punn rasa tak larat....huhuhuhuhu

Ain berkata...

ciklinn: thanks for the support linn....

rindu linn tau... lama kan tak ke sini...hehehe...

moga linn dan kandungan sihat hendaknya.. harap2 dapat baby girl...

ain ngan anak2 alhamdulillah sihat...

thanks sudi singgah ke sini...

UnGu VioLet berkata...

tq for sharing sis..

Ain berkata...

mar: sama2...

Related Posts with Thumbnails