Rabu, 6 Januari 2010

Baby Wearing Baju Melayu/Baju Kurung Contest

Contest lagiiiiiiiiiii. Kali ni anjuran Anak 2 U. Kalau kengkawan nak cari baju mengandung ataupun baju kids, boleh la singgah blog Anak 2 U ni. Banyak sekali pilihan dan koleksi baju yang lawa-lawa tau....

Untuk syarat-syarat lanjut Baby Wearing Baju Melayu/Baju Kurung Contest klik sini

Dan pertaruhannya adalah

*

*

*

*

*

Nama: Nur Atikah Maisarah

Umur: 1 Tahun 9 Bulan

Nama Ibu: Noraini Khani

Email add.: ain.flowtech@gmail.com

Kengkawan yang berminat join contest ni cepat buat n3 korang. Closing datenya 10hb January 2010 jam 11.59pm. Sempat lagi nie..... 


16 comments:

nza berkata...

amboi anak dara pinggitan tu...malu2 lak...gud luck utk sarah.

CatlinaFly berkata...

good luck sarah! :)

ummumishkah berkata...

comelnya atikah maisarah berbaju kurung... Good Luck!

Zareda Norman berkata...

comel sarah...

moga moga menang ek Ain

Ain berkata...

kak nza: thanks kak....

suka bila akak selalu kat sini...terasa diri tak keseorangan..

kalau akak kat sebelah, dah lama ain peluk...

thanks a lot being my sister...

Ain berkata...

catlina: thanks dear,

saje cuba nasib dr pic. peram dlm pc jer....hehehe

Ain berkata...

ummumishkah: suka tengok sarah pakai baju kurung.....sangat sopan dan ayu...hehehe

moga identiti yang mama cuba bina kekal sehingga sarah dewasa....

Ain berkata...

kak zar: thanks kak...

kalau ada rezeki insyaAllah... amin.

honeylanz berkata...

kami x dpt nak men join...bj melayu ada ;)

Ain berkata...

honeylanz: takde pic. anak2 has pakai baju melayu ke?

cuba carik dalam koleksi pic. has...

mesti ada nie....

en_me berkata...

rajinnyerr mama tewww.. ehehe

al-lavendari berkata...

t.kasih kerana sudi singgah blog saya dan jadi follower ... saya dah tak ada baby lagi !

Ain berkata...

en_me: kalau tak sempat nak karang n3, saya ganti ngan contest atau giveaway camni jangan marah plak ya....

janji ada jugak something dr saya....hahaha...

lamanya en_me ambik mood untuk publish 1st n3 di tahun baru kan....

Ain berkata...

al-lavendari: thanks sudi berbalas kunjungan...

pasti rindu kan saat anak2 masih kecil dahulu...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

darwish lom ade baju melayu lg....secara otomatik x layak nak join... :p gud luck sarah comey! ^_^

Ain berkata...

nadia: thank u nad...

darwish lum ada baju melayu lagi ke...

kena tunggu tahun depan la jawabnya...

Related Posts with Thumbnails