Selasa, 26 Januari 2010

SNAP VIA MIRROR CONTEST

Hari ni aku mau enterprem diri sendiri.... Kasi can la kan sekali sekala. Pada sesiapa yang belum kenal tuan punya teratak yang penuh ngan bees yang jinak2 nie, sila pandang dan tenung-tenung ya (apa kes la minah ni kan, ingat rope dia cam siti gamoknya)....hahaha....

Sebenarnya bukan suka-suka pun nak tunjuk wajah tak lawa aku nie, tapi sebab teringin sangat nak join kontest dari blog Cik Nisa, nak tak nak kena la tempek juga.....

Pic. ni dirakamkan oleh cik hubby masa kami ke Aquaria KLCC November tahun lepas. Geram nengok obor-obor tue bergerak bebas... rasa nak sentuh dan tangkap jer depa tue sume...

Cadangan untuk kedua-dua blog Cik Nisa

1) DARI KACA MATA YANG BERBEZA - Apakata Nisa gunakan layout yang ada 3 column tue. Memandangkan banyak sangat widget kat blog Nisa nie, akak rasa penggunaan 3-column boleh jadikan blog Nisa lebih tersusun..... 

2) Q-FIRST BOUTIQE - Akak sarankan Nisa tambahkan widget yang bolehkan Nisa update semua order customer yang Nisa dah pos... senang la customer Nisa nak check samada barang yang dorang beli dah dihantar kebelum.....

13 comments:

Az Rina berkata...

barulah kenal tuan empunya blog ni, hehehe..memang sejibik cam danish & sarah, hehehe..

Ain berkata...

az rina: kena tima kasih kat nisa, kalau tak kerana kontest dia, takdenya akak nak interprem....

segan la dik...

oYa berkata...

gelemer u hahahah

Ain berkata...

oya: awak lagi glemer apa....

akak ni sapa la yg kenal, kalau siti nurhaliza tue takmo cakap la kans....

nasib baik awak muncul, nyaris akak lupa nak vote untuk candid pic. awak tue....

akak vote sekarang jugakkk.....

Syuhada Kamal berkata...

good luck kak ain!!

Nida berkata...

Gud Luck Ain..

NAsib baik tak disengat oleh obor2 tu.. hikhikhik

CatlinaFly berkata...

salam ain, dah terima belum kalendar tu? :)

Mohd Farid berkata...

Assalamualaikum,

Semoga sihat sejahtera, saya ingin mengajak anda membaca dan menyebarkan kebaikan. Silalah ke:

http://www.faridrashidi.com

Ain berkata...

syuhada kamal: thanks syu....

akak saje jer suka-suka join nie...

nida: depa tu sume tak leh sentuh ain sbb depa kena kurung...hehehe

Ain berkata...

catlina: mungkin hari ni sampai kat ofis....

akak off hari ni sbb sarah tak sihat...

besok akak inform cat k...

thanks dear...

Ain berkata...

mohd farid: tks for the info....

ainie aziz berkata...

sape kata tak lawa? lawa tau!! tu tak mekap tu. kalau mekap, perghhhh kalah dato' siti. hehe! anyway, gud luck ye ain!

Ain berkata...

ainie: aminnnnn....

ok la tak lawa kan, kalau lawa susah plak nanti....

susah hati cik hubby....hehehe

Related Posts with Thumbnails