Khamis, 14 Januari 2010

CONTEST: MY LITTLE HELPER

Jangan muntah ya kengkawan..... dah macam kemaruk kontest pun ada aku ni ha....apadaaa....

Aku tak kira!!! Tak kira!!! Nak join jugak Contest My Little Helper dari blog fida nie... kan aku dah kata harusss  "BERANI UNTUK GAGAL" dan penyertaan kontest juga untuk menambahkan sahabat di alam maya....

Sabar jer la kengkawan yerk... 

Nama Si Kecik: Nur Atikah Maisarah

Untung punya anak yang ringan tulang macam ni kan... walaupun vakuum tu jauh lebih berat dari badan dia, ada dia kesahhh!! hahaha.... Jangan risau aunty-aunty sume, vakuum ni kan ada roda, sarah tak yah pikul, cuma perlu tolak jer.... pastu sedut segala debu dan habuk yang ada... Senang kerja mama sarah kan kan... tu yang mama sibuk duk bertenet memanjang....huhuhu....

13 comments:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak..
Hahaha..
matanglah huraian Sarah. Huhu..

Gud luck utk Kak Ain dan Sarah.

Ain berkata...

lol: dearie, sarah kan dah besar...

lagak dia la besar, badan dan usia kecik lagi...ehehe...

pantang tengok orang vakuum rumah, sibuk nak vakuum jugak...

nza berkata...

rajinnya ank dara tu...boleh wat menantu nie...
Gud luck sarah!!!

Ain berkata...

kak nza: sarah nie menurun peel abah dia...

sangat rajin buat kerja rumah... untung mama sarah kan...

CatlinaFly berkata...

good luck!:)

Nida berkata...

Rumah auntie ni banyak habuk la... nanti ajak Mama Ain datang umah auntie tau.. boleh tolong auntie Nida kemas umah....hehe

p/s: Good Luck Ain!

ninie's corner berkata...

rajin nyer anak dare ni.....
semoga berjaya..............

Ain berkata...

catlinafly: thanks cat...

nida: alamakkkkk aunty, jauh tue...huhuhu...

tapi kalau aunty sanggup sponsorkan tiket belon utk sarah ngan mama.... sarah sanggup....

syoknya dapat naik belon....

Ain berkata...

ninie: mama sarah rajin jugak kan...

rajin join kontest....hahaha....

** Perfect Love ** berkata...

Ok.. maaf kak. Ter miss sudah!! ;-p
Ok. sy dah masukkan dlm list.
nanti sy publish utk second batch ok ;-)

Ain berkata...

perfect love: fida, tak kisah la mana2 batch pun dik...

janji dapat menyelit kat situ..hehehe...

~aSHa~ berkata...

rajin nye anak dara ni..leh buat menantu..

good luck kak...

Ain berkata...

asha: nak ke budak manja nie....

nanti dapat cucu manja jugakkkk...uhuhuhu...

tapi serius cakap dia memang teramat la rajin, mama dia jer yg pemalas giler....hiks

sarah ikut perangai abah... gud girl kan...

Related Posts with Thumbnails