Khamis, 21 Januari 2010

OBLONG BURGER


Sape pernah makan burger nie?

First time aku makan malam tadi. Beli kat pasar malam jer.... 

Fuhhhh sedappppp!!! Inilah dia prosperity malaysia...

26 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

hubby selalu belikan kalo dia ade..fav kiteorg...
tetiba teringat kat dia lak nampak brgr nih.. :(

Ain berkata...

nadia: kami tak pernah makan atau tau pasal burger ni sebelum nie...

terpandang burger ni kat pasar malam sabtu lepas....

semalam baru cuba....

memang sedappp kan...

Softtouch [Hanim] berkata...

mmg sedap ain..pernah makan..kat pasar malam jugak...

Az Rina berkata...

penah dgr oblong buger ni tapi lom penah wase lak..

honeylanz berkata...

x prnah makan lagi... ala2 roti john ke

ikiqzana berkata...

pernah makan ain.. mmg sedap.. opismate ada jual daging mcm ni.

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Produk pertama di Malaysia tue.

..malam ni nak layan burger lah.
hehhee..

nza berkata...

mcm sedap je...kak nza xprnah lak mkn....ttp prosperity prnah la mkn...sama ke rasanya???

Ain berkata...

hanim: betul tu, malam tadi ain tambah mayonis untuk sedappp lagi...

tak cukup oblong sebijik....huhuhu...

Ain berkata...

az rina: datang la kat pasar malam paka nie,

ada satu gerai jer yg jual oblong burger...

rugi kalau tak cuba tau...

Ain berkata...

honeylanz: mcm prosperety mcd tu has...

tapi takla sepopular mcd....

Ain berkata...

ikiqzana: kalau bukak bisness burger ni rasanya laku kan...

maklum la belum ramai yg ceburi... selalunya burger biasa tu jer....

Ain berkata...

lol: cuba layan burger nie...

conpom nak beli lagi....hehehe...

Ain berkata...

kak nza: cuba la makan kak....

sedapppp.....

KV berkata...

berapa bintang boleh kasi?

Ain berkata...

KV: bintang ni depends kat pembuat burger tu jugak....

kalau dia buat sedap dapatla bintang lebih...

kalau kat tempat aku nie, 3.5 bintang kot...hahaha...

CuTeMiUt78 berkata...

Uuiiisshh tak pernah makan.. sedap ya

Ain berkata...

cutemiut78: ingatkan ain jer yg baru jumpa....

rupanya kat tempat lain pun tak ramai yg jual oblong ni ya....

kalau jumpa, jgn teragak-agak nak cuba ya...

sedappp!!!!

Qaseh berkata...

mmg sedap...dan mengenyangkan...

ibu_arifa berkata...

tak pernah jumpa la pulak..nak kena try ni.

aNa SuZaNa berkata...

dah lama tak pi pasar malammm..huwaaa

Nida berkata...

Oblong??? Peliknya nama burger tu..hehe. Tapi apa ler ada pada nama... janji sodappppp..hehe

Ain berkata...

qaseh: tks singgah....

dah pernah makan ya? akak baru jer nak cuba...huhuhu...

Ain berkata...

ibu arifa: agaknya oblong burger ni belum popular......

ingatkan akak yg ketinggalan sb baru nk rasa....

Ain berkata...

ana suzana: alahaiiii.... ruginyaaaaa...

nanti kalau pergi carik ya....

sedapppp............

Ain berkata...

nida: ntah dr mana la dia dapat nama....

rupa pun tak cantik tau, tapi rasa memang menarik....

Related Posts with Thumbnails