Jumaat, 22 Januari 2010

JATUH


KESIAN MY LITTLE SARAH...

PETANG TADI DIA JATUH KAT RUMAH MY MUM...

NTAH MACAM MANA LA DIA BOLEH TERBABAS KAT PINTU MASUK RUMAH... TERUS TERSEMBAM KAT SITU......HUHUHU....

NASIB BAIK TAK TERHANTUK KEPALA DAN CUMA LEBAM KAT PIPI JER....

KALAU TAK HARU JUGAK RASANYA.....

HOPEFULLY LEBAM TU CEPAT HILANG...

35 comments:

atie berkata...

Salam Ain...

Sian nya kat sarah... biru tu.. tuam ngan ais dah... kalau komputer lambat susah betul nak tinggal komen kat blog ain.....

CatlinaFly berkata...

ciannye sarah..moga cepat baik lebam tu...teringat perasaan masa e-ein jatuh...

al-lavendari berkata...

dah lebam dah..nasib baik lagi !

ibu_arifa berkata...

alahai..kesiannyer tgk pipi dia gitu. moga cepat baik yer sarah..

sarah selalu pakai tudung ker kak?

ninie's corner berkata...

cian nyer dia.....abisss pipi gebu tu.....
semoga cepat sembuh.......

Syuhada Kamal berkata...

ala ciannye sarah..dah tukar kaler pp gebu die..hope cepat hilang lebam tu yer..tp tetap comel pakai tudung..:)

Zareda Norman berkata...

kesiannya pipi lebam tu, kena tuam dgn tuala panas tu ain...

nza berkata...

alahai kesiannya sarah...gitulh ank2 kecik, jatuh2 ni prkara lumrah. Moga cpt o ye sarah...

honeylanz berkata...

cian sarah...mcm kuat gak dia jatuh tu...biru dah pipi dia

Softtouch [Hanim] berkata...

cian sarah..biru pipi dia tu...xpe nnti lebam tu ilang yer..tuam or letak minyak ain...

ONE ZABA berkata...

tempat jatuh lagi dikenang...

LanaBulu berkata...

nanti segera sembuh lah tu..jgn risau..
budak2 cepat leganyaa..

ainie aziz berkata...

biru jadinya pipi sarah. iskk mesti sakit tu. tskpelah, sarah anak yang kuat kan! be hepi k!

Nida berkata...

Sarah anak yang kuat... jatuh dan bangkit semula kemudian sembuh seperti biasa... Insya Allah...:)

ummi afifah berkata...

siannye sarah.. tak pe.. good girl.. blajar dr pengalaman..

Ain berkata...

kak atie: ain letak minyak tyt jer kak...

tak terfikir plak nak tuam masa tue, maklum la anak2 jarang jatuh, jadi mmg tak pernah tuam luka dorang....

Ain berkata...

catlinafly: benda kalau nak jadi mcm ni la...

tak sangka dia boleh terbabas depan pintu, sekelip mata jer berlaku....huhuhu...

Ain berkata...

al-lavendari: pertama kali jadi macam nie...

takpe la, mungkin lain kali dia akan lebih berhati-hati...

jangan main terjah jer kan...

Ain berkata...

ibu arifa: tu la, akak pun kesian bila tengok pipi dia jadi camtu....

memang tak sangka dia boleh jatuh kat situ...

nasib baik dia jatuhkan pipi, kalau jatuhkan kepala, lagi bahaya...

sarah memang dah biasa keluar pakai tudung min, bila tau nak gi jalan, automatik dia akan ambik tudung sendiri...

harap berkekalan sampai besar la kan....

Ain berkata...

ninie: thanks.... seminggu lagi baik la kot...

syuhada: akak pun harap lebam tu cepat hilang...

ada plak karang yg ingat akak yg lempang...hahaha....

Ain berkata...

zareda norman: kak, kalau dah lama kena ok lagi ke tuam ngan tuala suam....

ain taruk minyak ubat jer...

Ain berkata...

kak nza: sarah jarang jatuh kak, ni kali kedua waktu dia ngan ain....

1st time dulu jatuh dari sofa sampai pecah bibir....

budak tengah lasak camni la kan....

Ain berkata...

honeylanz: nak kata kuat tu tak jugak has, tapi simen depan muka pintu tu yang tajam...

tu yg lebam sampai pecah darah tue...

Ain berkata...

hanim: ain dah letak minyak tyt....

tak tuam sbb tak tau...hehehe...

Ain berkata...

one zaba: dah besar nanti, agak2 dia ingat tak pernah jatuh kat situ....

lanabulu: harap camtu la, mujur dia tak demam....huhuhu...

Ain berkata...

ainie: sarah memang kuat sbb masa jatuh tue dia tak nangis pun....

mama dia jer yang gabra lebih...hehehe...

Ain berkata...

nida: aminnn doa aunty nida....

kena belajar jatuh dan bangun semula kan...

hidup ni penuh dengan dugaan...tak boleh menyerah kalah.... hehehe...

Ain berkata...

ummu afifah: betul cakap ummu tue,

kena belajar dari pengalaman lepas kan...

jatuh sekali bukan bererti jatuh selamanya....

~aSHa~ berkata...

siannye pipi comey tu...

1st nak ckp..mula2 tgk si sarah ni pakai tudung..hati ni kata..'comeynye dia'

aler tapi pipinye sahaja sedikit lebam...berhati2 ye dik....jgn nakal2...sarah kan gegirl...

LYaFRINA berkata...

waa... truknyer lebam.. smpai biru.. xpela.. nati cptla sembuh.. tp sarah ttp nmpak comel..

Ain berkata...

asha: thanks atas pujian buat sarah tue... harap minat dia nak bertudung berkekalan sampai dewasa....

skrg ni lebam tu mcm dah kurang sikit, tapi still nampak lagi la....

tak sabar nak tunggu lebam tu hilang....

Ain berkata...

lyafrina: memang nampak teruk kan even masa jatuh tu tak la teruk sangat....

mungkin sbb bucu tempat dia kena tu tajam....huhuhu...

CuTeMiUt78 berkata...

alahai sian la sara... tuam ngan air batu.. biar cepat baik

Mama Qaseh berkata...

Subhanallah..ciannya laa dia Yang..
Lebam pipi tu nmpak kan..
Msti skit kan..
Mga Sarah cpt baik yea cayang..

Ain berkata...

cutemiut78: tuam ngan air batu boleh jugak ya...

ain memang jarang praktik tuam menuam nie...

mama Qaseh: pipi tu memang nampak sangat lebamnya sya, tpi masa kena tue dia takde la pulak nangis meraung...

lepas jatuh tu terus tido...

Related Posts with Thumbnails