Selasa, 27 Oktober 2009

LOVELY DOTER

Entah nape aku suka sangat dengan picas nie...

Salah satu picas terbaru anak dara kesayangan hamba....hiks

Wallpaper handphone aku letak picas nie, kat pc pun picas ni jugak..

Tak tau ler nak cakap ape tau....

Bila tengok picas nie, hati yg sedikit panas leh jadik sejuk......

Fikiran yg kusut pun tetiba tenang......

Duhai Sarah..... moga jadi anak yang solehah penyejuk hati mama dan ibu... 

P/S: Bu, nape lama tak update blog?? lappy rosak ke, internet problem?? 

20 comments:

honeylanz berkata...

cute nye. hmm danish x jeles ke pic sarah jd wallpaper kt hp? ac kennot.

nasazfrog... berkata...

uhh bulu mata melentik.... cute nye,,,

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: anak2 ain memang tak usik handphone mama ngan abah dorang.... so tak alert sgt dengan apa yg ada kat dlm tue...

paling tidak pun, dorang tlg ambikkan handphone mama ngan abah bila disuruh jer...

nasazfrog: macih...

syukur dengan anugerah Allah yg sangat istimewa.... Alhamdulillah...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak,
Comelnya Sarah..
Pipi yg chubby, bulu mata panjang..

cutenyer..

Tak heranlah kalau kak buat wallpaper pict nie..

Salam selasa Kak..

KV berkata...

aminnn

bintangku berkata...

cutenye... lentik bulu mata..

Mama-Danish & Sarah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: Dearie, akak paling suka pandang matanya.....

ilang jap penat mama wat kerja....hehehe

KV: thanks dear..

Bintangku: mekasih.... tapi tak la selentik rozita che wan punya kan...

janji original gitew....hihihi...

POSH76 berkata...

aku pun jadi sejuk jer tngk pic ni....lawa ler bulu mata anak hang...solehah betul...hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

POSH76: moga sarah jadik anak solehah dunia akhirat kan...

Nida berkata...

Itulah kuasa seorang anak.. mampu buat ibunya cair..hehe.

Tapi musykil kerana masih ada yang sanggup membuang bayi yg dikandung sendiri...

sis_nita berkata...

comel puteri ko dik..

urmmm..

cam akak laks masa kekecik dulu..

:)

ainie aziz berkata...

mata tu mmg tak tahan. cam anak patung pun ada. tapi aini sama cam has, nak letak gbr, kena taruk gbr sume. takleh taruk sorang. nnt yang lain jeles!

kakzie berkata...

terapi bg strees ialah dengan merenung anak ataupun gambar2 anak...confirm hilang segala tension hehehe...

Semoga menjadi anak yg soleha dan kebanggaan ibu dan ayah...aminnnn

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

panjangnya bulu mata dia....banyak iras muka akak la...jeles danish,sarah je yg ade dlm wallpaper...hehehe

shi3la berkata...

jelasss kelentikkan bulu mater anak ko nih kak oii..tomeiiiinyerrrrrrrrr....!!!

Softtouch [Hanim] berkata...

ain sy pun suka tgk....mata sarah cntik sgt..melentik lagi bulu matanya...chop buat menantu lah...:)

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nida: paling best tengok anak tido kan... tenang jer jiwa raga....

mereka yg sanggup buang bayi sendiri tu mungkin bernasib malang sbb tuhan tak anugerahkan dia dengan perasaan kasih sayang....

mereka cuma dianugerahkan nafsu yang tak tertahan....nauzubillah....

sis_nita: huwaaaa...camne tetiba cam akak nie..

psttt...masa kecik2 dulu badan akak ada tak berisi cam sekarang??

yer la, certain kids memang sejak azali dilahirkan berisi....

aku jerk yg kurus melalang....

ainie aziz: jangan memain sama itu mata...

hahaha...... dari mata turun ke jiwa..

jatuh chenta kang susah nanti... terus book jadik menantu....hehehe....

Mama-Danish & Sarah berkata...

kakzie: setujuuuuuuuuuu... even pandang foto baby orang lain pun kita rasa dah rasa tenang, kalo tenung anak sendiri lagik la kan...

anak anugerah terindah dr yg maha Esa... terima kasih ya Allah....

kesian kadang2 dkt kengkawan yg masih belum dikurniakan cahayamata even dah berkahwin bertahun lamanya....

moga Allah perkenankan jugak doa mereka satu hari nanti...amin..

Nadia: bulu mata sarah tue tak la panjang sangat dik, cuma bila pandang cam kena jer ngan kening dia...

actually sblm nie akak letak pic. sarah ngan danish dkt wallpaper pc. baru jerk tukar ke pic. nie dua hari lepas...

mama tetap sayang abang jugakkkk....

Mama-Danish & Sarah berkata...

shi3la: macihhhhh...

anugerah dr yg Esa nie...hehehe...

Hanim: betul ke nak wat menantu neh???

jangan nyesal lak nanti nim, pasal sarah tak reti masak tau!!!

mama dia lagik la.... hancussss!!! hehehe...

Related Posts with Thumbnails