Selasa, 12 Januari 2010

NEW YEAR GIFT

Tengahari semalam aku dapat 1st gift untuk tahun 2010. Penghargaan sebagai salah seorang top komentar kat blog Kak Nza

'dah sampai..'

Thank u kak... suka sesangat... Moga akak terus dimurahkan rezeki oleh Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik sentiasa....  

Yang seronoknya bukan aku jer yang dapat, ada jugak untuk hero mama Danish. Senyum simpul bila tau ada hadiah untuk dia...

'for mama n abang'

Kak, danish cakap "terima kasih untuk kawan mama". Pagi tadi dia dah mula explore something dengan pembaris tue... nasib baik ada banyak coz adik pun berebut nak jugak... selalu dengki ngan abang tau.... 

'suka la tue' 

2 comments:

nza berkata...

sama2 dik...adiah xsberapa brbanding niLAI PRSAHABATAN kita....alahai kesiannya adik..lupa lak kt adik cz aunty dok cbuk beli alat tulis jerr...sory ye sarah, lain kali nnti insyallah aunty beli lak utk sarah....

Ain berkata...

kak nza: takpe kak, danish boleh share ngan sarah...

dia memang jenis tak kisah...

moga persahabatan kita kekal selamanya...

Related Posts with Thumbnails