Rabu, 20 Januari 2010

KUCING CHOMEL ITU MILIK SAYA

Happy dapat mesej kat comment box dari mama e-ein malam tadi...

Alhamdulillah, aku menang kalendar kucing yang comell itewww....

Lepas ni, boleh la renung gambar kucing tetiap hari.... hehehe...

Thanks cat... 

10 comments:

Az Rina berkata...

tanhiah kak ain..samelah kite pon minat jugak kuceng..

CuTeMiUt78 berkata...

tahniah ain...

Ain berkata...

az rina: tks... akak minat tapi tak mampu nak bela....

takut kucing tu jadi kucing terbiar nanti...

Ain berkata...

cutemiut78: tks rina...

rina pun banyak menang contest n giveaway kan...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Tahniah..
Tahniah..

Murah rezeki..

Ain berkata...

lol: aminnnn...aminnn....aminnnn...

masin mulut dan berkat doa dearie, moga akak akan lebih bertuah nanti....

ikiqzana berkata...

taniah ain..

Ain berkata...

kak zana: thanks kak...

ibu_arifa berkata...

tahniah...saya nk masuk contest ni juga tp tak sempat2 nk wat entry..tau tau dah ada pemenang dah.. bestnyer dpt tgk kucing yg comel2 gitu hari2.

Ain berkata...

ibu arifa: thanks...

takpe min, mungkin lain kali min boleh cuba lagi....

Related Posts with Thumbnails