Isnin, 4 Januari 2010

MOTIVASI DIRI

HUJAN PANAS PASTI AKAN BERHENTI

DAN

MUNCULNYA PELANGI NAN INDAH

p/s: sekadar motivasi untuk diri sendiri 

18 comments:

nza berkata...

bagusx3......tgk pic tu rasa tenang jiwa raga nie....

honeylanz berkata...

betul pelangi cantik!

atie berkata...

Subhanallah...cantik tul lah ain...

Nida berkata...

Salam Ain..

Kadang-kadang Tuhan sembunyikan matahari, DIA datangkan petir dan kilat. Kita menangis dan tertanya-tanya ke mana menghilangnya matahari, rupa-rupanya Tuhan hendak memberikan kita pelangi yang sangat indah

Mama-Danish & Sarah berkata...

kak nza: semuanya bergantung pada diri kita kan....

kalau kita fikir positif, positif la jadinya...

Mama-Danish & Sarah berkata...

hobeylanz: has, dah lama ain tak tengok pelangi, agaknya sbb takde hujan panas kot...

Mama-Danish & Sarah berkata...

kak tie: ni pic. dr google, cantikkan...

Mama-Danish & Sarah berkata...

nida: setiap kejadian pasti ada hikmah disebaliknya....

Allah lebih mengetahui apa yang terbaik buat kita...betul tak?

UnGu VioLet berkata...

setuju.. betul tue kak.. pasti ada mentari yg bersinar..

ainie aziz berkata...

setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya. (motivasi utk diri sendiri jugak). heheh!

Mr PenyuBiru berkata...

salam kunjungan balas. thanks sebab sudi guna widget saya tu & linkback to my blog.

berkenaan soklan Mama Danish tu,
kalu nak letak widget utk komen dari awal, ini linknya - http://www.bloggerbuster.com/2008/03/top-commenters-widget-for-blogger-blogs.html

nama id adalah Mama-Danish & Sarah

Mama-Danish & Sarah berkata...

mar: pokok pangkalnya kena la banyak bersabar kan....

ayat pujuk hati sendiri....hehehe...

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie: Allah takkan menguji kita melangkaui kemampuan kita kan...

Mama-Danish & Sarah berkata...

en_penyu: tks sudi jawab persoalan saya...

tapi kan, kenapa bila saya guna id tu, komen saya tetap dilistkan kat situ...huhuhu...

banyak kali try tapi tak jadi....huwaaaa

mamamiera berkata...

warna warni pelangi menyejukkan mate dn menenangkan hati yg lara..

ninie's corner berkata...

Allah akan menguji kite, setakat kemampuan kite.....sabar kan separuh dr iman........
setiap dugaan pasti ade sesuatu hikmah disebalik nyer........................
semoga 2010...terpancar sinar kegembiraan utk kite semua...........................
pic yg ain letak tu cantik la............

Mama-Danish & Sarah berkata...

mamamiera: sayangnya yang cantik dan indah itu tak dapat kita pandang selalu.....

pandang pic. ni pun jadi ler...hahaha...

Mama-Danish & Sarah berkata...

ninie: bila Allah menguji, itu bermakna dia sayang dan ingat kita...

mungkin sebelum ni kita pernah alpa dan leka....

Related Posts with Thumbnails