Ahad, 31 Januari 2010

DURIAN DALAM DURIAN

Tak tau la kalau korang pernah tengok rupa buah durian macam nie..

Seumur hayat aku, aku memang tak pernah tengok. 

Buah durian ni dari kebun yang ayah aku tanam kat kampung my atuk. 

Abang aku jumpa ngan durian ni masa musim durian tahun lepas.....


16 comments:

♥Azie♥ berkata...

pelikla ...xpernah lg tgk....

honeylanz berkata...

pelik. mungkin n jd twin kut agaknye..

LYaFRINA berkata...

WEIII SIYES.. 1ST TIME TGK NI.....
XPERNAK TGK PON.. Y KAT DLM TU ISI DIA K BETUK G2?? @ MMG KULIT DUIAN..

**PERINGATAN UTK KITA SMUA NI..

Ain berkata...

azie: pelik kan....

bertahun-tahun ain makan buah durian dari kebun tue, tak pernah pulak jumpa durian dalam durian nie.....

Ain berkata...

honeylanz: has, agaknya gen dia ada yang missing kan....

takpun gen isi tertukar ngan gen kulit....

Allah maha kuasa...

Ain berkata...

lyafrina: memang betul kulit durian dik, satu jer jadik camtu, isi yang lain cam biasa jer....

LiNda berkata...

kena panggil tv3 !

Ain berkata...

sis linda: durian ni dah jadi arwah dah kak...

dah lama dah abang ain buang kulit dia...

nza berkata...

pelik tu...agaknya adik kembar si durian kt dlm tu....@?#$&*??

Ain berkata...

kak nza: bertahun-tahun ain makan durian dr kebun yg ayah tanam tue, tak pernah plak jumpa rupa isi durian mcm nie...

terkejut jugak masa abang tunjuk pic. nie...

Syuhada Kamal berkata...

pelik bin ajaib ni kak..bleh masuk tv ni..kalu masuk tv jgn lupa bgtau sy ek..hehe..kuasa Allah sume tu...

Ain berkata...

syuhada: tak dapek nak masuk tv dik....

buah durian tue dah jadi arwah....hahaha

ntah mana2 dah abang akak buang....

iNa berkata...

pelik kan..
ina pun baru 1st time tgk..

Ain berkata...

ina: akak pun.... hehehe...

kuasa tuhan kan...

~aSHa~ berkata...

wah leh masuk book of record ni...sgt menakjubkan..

Ain berkata...

asha: dah terlambat la dik, dah lama abang akak buang durian tue...

Related Posts with Thumbnails