Selasa, 19 Januari 2010

Give Away Barang Deko English Style

Aku yakin sesiapa yang tengok pic. kat atas ni pasti berkenan kan.... kalau nak beli ni harus ratusan ringgit melayang.....

Jangan susah hati dan bimbang, kalau korang berkenan dan teringin memilikinya secara percuma, sila klik sini

Hanya sorang jer pemenang bertuah yang akan dipilih oleh en. random ong. Tuah ayam nampak di kaki, tuah kalian, kalian yang tentukan.... 

Cepattt- cepattt kerana anda masih belum terlewat. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 29 januari nanti... 

All the best to u all.

10 comments:

MrsNor berkata...

salam Ain.Terimakasih buat n3 untuk giveaway di blog akak. Betul kata ain, tuah manusia siapa tahu kan??

Ain berkata...

kak nor: sama2 kak...

harap tuah menyebelahi ain utk menang set cantik nie.....

verangan dulu pun jadik la....hehehe...

Nida berkata...

geramnya Ain... comel2 btul barang2 tu semua... gud luck ye

Az Rina berkata...

nakkkkkkkkkkk jugak...

Ain berkata...

nida: tu la, geram tengok...

kalau nak beli sendiri, seploh kali fikir tau...

mahal tue...

Ain berkata...

az rina: kalau nak cepat2 terjah link yg akak kasi tue...

tak perlu buat n3 pun takpe...

mana tau ada tuah rina kat situ...

Zareda Norman berkata...

nasib baik kak zar bukan english style die hard fan.. ehheh tapi cantik sangat deco tu

Ain berkata...

kak zar: ain memang minat tapi tak pernah beli...

cuci mata jer la...

takut tengok rege dia...huhuhu...

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm.. good luck.. semoga ain ada luck tuk dptkan deco ni

Ain berkata...

cutemiut78: rina, jom join sekali...

lagi ramai lagik best...

Related Posts with Thumbnails