Khamis, 14 Januari 2010

GELANG KAKI SARAH

Kesian nengok anak dara aku ni haaa. Punya la excited dapat gelang kaki baru. Aku keluar jer dari bilik mandi terus terkedek-kedek datang carik mama...

Sarah: mamaaaaaa........... mamaaaaa....

Aku: iya......

Sarah: omel...... omel...... (sambil tersenyum-senyum...)

Aku yang mengong ni senyum la balik sambil duk fikir apa la yang dia nak bagi tau.........

Ropenya dia nak cakap comelnya dia ngan gelang kaki baru. Yang lawaknya gelang kaki getah tue...

Alahaiii sarah....

"tak dapat gelang kaki emas, gelang kaki getah pun jadi la.."

"apa yang penting...happyyy, betul tak mickey?"

20 comments:

honeylanz berkata...

sarah dah pandai nak melawa gitu ;)

LiNda berkata...

ekekeke...

kena cari Pak Habib jewels !

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

hehehe....
klaka la sarah... :)

Ain berkata...

honeylanz: lawak jer kan...

mana ntah dia dapat idea pakai getah kat kaki nie....

mama pun tak pernah pakai gelang kaki...

Ain berkata...

sis linda: kat sini kedai pak habib payah...

kedai emas cap ayam ada la... kat dungun sana nun....ehehe...

Ain berkata...

Nadia: lawak yang menghiburkan hati mama...

dah lama tak tengok wajah ceria dia...

ummumishkah berkata...

pandai pulak tu... mcm2 idea anak sedang membesar ni!

ainie aziz berkata...

cantiknye gelang kaki sarah. beli kat mana tu...hahaha! nampaknye mama sarah kena lah bertandang ke kedai pak habib pas ni.

Ain berkata...

ummumishkah: kak, agaknya sarah belajar kat taska...

sejak dua menjak nie dia selalu balik ngan tocang kat kepala....

maybe ada kengkawan dia yg practice pakai gelang getah kat kaki...

balik rumah terus tiru....hehehe...

Ain berkata...

ainie: mimpi la sarah nak mama bawak jumpa pak habib...

tunggu jer la anak pak habib tu datang minang yer sarah....

bukan takat gelang kaki jer dapat, satu set lengkap dia kasi.....

hahaha.... verangan...verangan...

nza berkata...

kesiannya sarah...pndai lak tu nk melawa...nnti minta gelang kaki emas dgn mama ok...hi.

Ain berkata...

kak nza: budak kecik takleh pakai barang kemas, nanti ilang....ekeke...

yang benornya mama dia yang malas nak beli sbb kalau dia pakai mesti putus punya....huhuhu...

lasak kalahkan budak laki...

** Perfect Love ** berkata...

hahah kak ain, dia dah bg hint tu nak gelang emas... apalagi, melaburla hehehe

Ain berkata...

perfect love: agak2 lama tak nak tunggu dapat pulangan....

kalau lama lambat la sarah dapat pakai gelang...hehehe...

akan akak fikir-fikirkan nanti dik...

** Perfect Love ** berkata...

kak ain.. call me fida. Wan nama hasben sy la.. huhuhu..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak..

Sarah happy, kami juga join happy..

Ain berkata...

perfect love: sbb tu akak tanya, tersalah pangil nanti idak ke naya...hahhaha...

thanks being here fida...

Ain berkata...

lol: dearie, dia baru jer nampak happy sikit...sejak 2-3 hari nie, mungkin semakin selesa di taska agaknya...

sebelum nie, balik rumah asyik nak meragam jer.. mungkin tak puas hati ngan mama sbb mama tinggalkan dia di tempat yg dia tak suka...huhuhu...

zella berkata...

alahai...
comelnyer anak akak bersama patung minnie nyer tu..
;)

Ain berkata...

zella: mickey tu abang danish yang punya...

sarah pinjam jer....hehehe...

Related Posts with Thumbnails