Isnin, 1 Februari 2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

 Musim kontest masih belum berakhir lagi ya. Kontest seterusnya anjuran Pretty Zaza sempena 2 tahun penglibatan beliau dalam dunia blog. 

Apa yang perlu dibuat:

* Buat ENTRY di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu..
( HEHEH.. Tak MANJA pun TAKPE la, janji muka baby!! CAMNER posing pun, tetap nampak COMEL! ) 

* Anak anda boleh berposing di mana-mana saja .. tetapi, sila CLOSE UP bahagian MUKA saja tau!!
( Kata, "BABY FACE" contest ?.. Mesti la kena fokus kat muka kan?!!)


TERMA DAN SYARAT :


1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni 
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.

Pertaruhannya adalah

*

*

*

*

*

*

*

*


Nama Anak: Nur Atikah Maisarah

Umur Anak: 1 Tahun 10 Bulan

Jantina: Perempuan


BERITA BAIK...

* ANAK/ANAK SAUDARA/ADIK/CUCU/CICIT... SEMUA PUN BOLEH JOIN..SUKAHATI ANDA!! JANJI.. MEMENUHI TERMA & SYARAT KAT ATAS!!


HADIAH-HADIAH MENARIK SEDANG MENANTI PARA PEMENANG... HADIAH APA TU..? TUNGGUUUUU.........

16 comments:

mamamiera berkata...

GUD LUCK SARAH KIUT!!

LYaFRINA berkata...

gudluck!!!!

Ain berkata...

mamamiera: thanks zai....

sarah tak pernah menang pun... hahhahaaaa

Ain berkata...

lyafrina: thanks lya....

CuTeMiUt78 berkata...

so cute..
good luck k

Ain berkata...

cutemiut78: thanks rina....

doakan untuk sarah ya...

nza berkata...

alahai...dh trlebih sudah umo farouk...hu.hu.hu..

gud luck utk sarah...

Nida berkata...

cantiknya mata anak Ain tu.. gerammmmmm melihatnya...

♥Azie♥ berkata...

good luck sarah...ain kalau ada masa nnt azie pun nak join gak..tgh gila contest nie

Az Rina berkata...

gud luck kak ain cayang..hope sarah menang yer, pehtu adiah kite share ber2 ek, heheheh..

Ain berkata...

kak nza: kena dapatkan baby lagi tu kak.... hehehe....

terlebih setahun jer kan...

boleh try masuk kontest kanak2 macho lepas nie....

Ain berkata...

Nida: jangan tenung lama2, nanti jatuh cinta lagii.... hehehe....

ain tengok biasa jer, mungkin sbb pandang dia hari2....jadi tak perasan sangat...

Ain berkata...

azie: cepat buat n3 Yang....

sempat lagi nie....

Ain berkata...

az rina: awak tolong la bodek penganjur tu dik, hehehe....

nanti menang boleh kita share hadiah....

Syuhada Kamal berkata...

alalala comeynye sarah..gudluck ek..:)

Ain berkata...

syuhada kamal: tks syu, boleh menang ke? huhuhu......

Related Posts with Thumbnails