Khamis, 11 Mac 2010

SARAH IS 2 YEAR OLD


Alhamdulillah, hari ni genaplah usia puteri kesayangan mama 2 tahun. Syukur anak mama sarah membesar dengan sihat, semakin panjang akal dan penuh dengan pelbagai kerenah. Terima kasih juga buat ibu yang satu ketika dulu pernah bersusah payah mendidik sarah. Mama doakan sarah membesar sebagai anak yang solehah dan cemerlang dunia akhirat. 



Hari ni jugak merupakan hari istimewa buat tok ma sarah. Mereka berdua ni berkongsi tarikh lahir yang sama. Happy Birthday untuk TOK MA yang ke LIMA PULUH. Fuhhh.... macam tak caya jer tok ma sarah dah masuk usia lima puluhan.... Mama tengok masih menten solid molid cam anak dara..... hahahha....

Kali ni takde majlis spesel untuk puteri kesayangan mama. Insyaallah, petang ni mama akan bawak sarah ngan abang balik rumah tok ma untuk potong kek sesama... Daripada potong bertiga (abah kerja sampai midnight) jer, balik sana meriah la sikit. Dapat jugak raikan tok ma sarah sekali.... 

 
'dulu - di usia 5 hari'

'kini - di usia 2 tahun'

37 comments:

Kniedaz berkata...

happy birthday to sarah & tok ma..semoga sentiasa sihat dan ceria..

ONE ZABA berkata...

selamat ulangtahun kelahiran sarah. selamat semua hari.

CatlinaFly berkata...

salam kak ain, happy besday to sarah!mmmuuuaaahhh kat besday girl!

mamalieyna berkata...

hepi besday sarah! bestnyer leh sambut sama2 tok ma! ^_^

Mak Su berkata...

happy birthday dear sarah :)

kakzie berkata...

happy birthday Sarah..
semoga menjadi anak yang soleha dan membanggakan mama dan papa...juga buat Tok Ma.


Psssttttt....mama,Tok Ma nak kek dari SR....(Bisik Sarah ) hehehehe

mamamiera berkata...

happy 2nd besday sarah..
smoga jd ank yg membanggakan ibu ayah.. ;)

♥Azie♥ berkata...

selamat hari lahir yg ke 2...ain sama bulan la anak kita..erin 31/3..moga jadi anak mama abah yang solehah..

Ain berkata...

kniedaz: thank u aunty...

aminnn untuk doa aunty tue...

Shida berkata...

happy birthday to sarah n tok ma sarah..semoga kalian sihat sejahtera,dimurahkan rezeki n berbahagia selalu hendaknyer..
ain,bila kita boleh jumpa agaknyer yer???:)

Ain berkata...

one zaba: thank u uncle one....

hari-hari selamat ya...

Ain berkata...

catlinafly: thanks aunty...

muahhhhhhhhhhhhh untuk aunty jugak...

Ain berkata...

mamalieyna: thank u... thank u....

bestkan berkongsi tarikh lahir yang sama nie....

Ain berkata...

mak su: macih mak su...

Ain berkata...

kak zie: thanks aunty, aminnn untuk doa aunty jugakkkk...

mama sarah tak dapat beli kek SR sebab kedai kek tu jauh ckit....

mama kan penakut nak drive....hahahha..

beli kek cekelet jer la untuk sarah mucuk-mucuk ngan tok ma sarah nie....huhuhu...

honeylanz berkata...

happy birthday sarah!! Semoga berjaya dunia akhirat...Insya Allah.

Ain berkata...

mamamiera: thanks aunty zai....

sarah janji sarah akan buat aunty pun bangga ngan sarah....

promise!!!

Ain berkata...

azie: thanks aunty azie....

sama bulan ke? sukaaanyaaaa....hehehe..

tapi aunty mesti wat majlis lagi grand kan....

mama sarah cuma beli kek jer untuk sarah...

Ain berkata...

shida: thanks aunty shida....

jemput la datang rumah sarah.... dekat belakang ni jer....

nanti boleh la sarah kawan ngan anak2 aunty...

Ain berkata...

honeylanz: thank u aunty has....

moga doa aunty dimakbulkan....aminnnn

Zareda Norman berkata...

Happy Birthday Sara...
mintak hadiah besor dari mama wokeh

Ain berkata...

kak zar: thanks aunty...

mama cakap no present for this year...huhuhu...

nanti sarah bodek ngan abah plak...

LYaFRINA berkata...

Happy Birthday to Sarah.. laaa,, sama bulan dgn aunty lya yer... beza 1 hari jer...
Comelnya baby sarah masa lahir... cute sgt2.. bila dh besar, jlas kelihatan mata sarah y sgt comel tu.. Lentiknya bulu mata dia.. ikut saper tu???

"aunty doakan agar sarah mbesar dgn smpurna , sihat & bjaya mharungi liku2 khidupan y pnuh dgn cabaran"

HAPPY BIRTHDAY SARAH!!!

MUAAAAHHHH!!!

Ain berkata...

lyafrina: mekasih aunty lya....

happy birthday untuk aunty lya jugakkkk....

muahhhhh.... muahhhhhh

LiNda berkata...

wahh...happy birthday sara and tok mak .

moga gembira selalu and jadi anak yang baik oke .

Ain berkata...

sis linda: thank u achik linda...

insyaaallah..... lepas ni sarah banyakkan lagi senyuman dari tangisan k....

cian achik linda kan, terpaksa tadah telinga dengar sarah nangis hari-hari....hehehe...

Nida berkata...

Selamat ulang tahun buat Sarah...
Semoga menjadi anak yang membahagiakan hati keluarga...

** Perfect Love ** berkata...

happy besday sarah.... mintak mama blanje hehe

ainie aziz berkata...

alamak terlambat wish kat blog....hepi besday sarah! jgn noti noti tau! nnt makin melidi la mama tu nnt. haha! be a good girl k!

Syuhada Kamal berkata...

hepi belated besday to sarah..hope sarah jd anak solehah, penyejuk mata n penawar hati mama n ayah yer..:)

nza berkata...

sorrryyyyyyyy...aunty yg paling lambatttt wish. Tramat sibuk kt padang sekolah sayang oi...Hepi besdy utk Sarah n tok mama..semoga kedua2nya sntiasa dirahmati Allah setiap waktu...
Ucapan khas utk Sarah: aunty doakn moga sarah menjadi ank yg pintar n solehah....Amin...

tunbegia berkata...

makin jeliterr,

salamm,

Ain berkata...

little sarah to all: thank u aunty n uncle sume.....

moga doa aunty n uncle dimakbulkan Allah....aminnnnn

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

hepi belated besday sarah & tok ma..... :) aunty nadia lambat wish,baru sempat nak buka blog ronda2... :P

Ain berkata...

Nadia: thans aunty nadia...

aunty sibuk ke? lama tak jenguk sarah kat sini kan....

~aSHa~ berkata...

hepi besday sarah..sama baya je dgn maisarah...leh sekolah sama2..semoga jadi anak yg solehah ye dear..

Ain berkata...

asha: maisarah sha lahir bulan bape?

akak ingatkan sarah akak sekolah dulu...hehehe...

Related Posts with Thumbnails