Rabu, 10 Mac 2010

CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish

Kali ni join kontest dari Mama_Aqish pulak. Sebenarnya aku dah tengok pasal kontest ni kat blog mama_aqish, entah mcm mana mata aku leh tersilap tengok kontest ni tutup 3hb.. Frust guling-guling dah masa tue....hahaha... Sekali kan, bila terpandang Ibu Arifa punya entry, ropenya 13hb closing datenya. Apa daaaaa mama sarah nie... cepat2 ler buat entry. 

 

 Sebenarnya dulu aku adalah silent reader blog Mama_Aqish. Blog Mama_Aqish ni memang sentiasa meriah ngan contest. Hadiah yang ditawarkan oleh beliau pun memang lumayan habisssss. Ibu muda yang dikurniakan seorang baby girl bernama Aqish yang cute ni jugak sangat la suka berkongsi ilmu. Banyak tutoriol berguna yang Mama_Aqish kongsikan kat blog beliau untuk rujukan newbees. Mama_Aqish jugak selalu update tentang jualan gudang di sekitar ibukota... Pendek kata memang banyak info berguna yang boleh kita dapatkan dari blog Mama_Aqish nie... (ni bukan reka-reka cerita tau, kalau korang tak caya, boleh klik link Mama_Aqish kat sidebar aku tue)..  

 Gambar pilihan mama sarah adalah yang ini (latest pict.):


Nama Anak: Nur Atikah Maisarah  Binti Iskandar
Nama Panggilan Anak: Sarah
Umur Anak: 1 tahun 11 bulan (besok brithday sarah)
Nama Ibu: Noraini
Nama Panggilan Ibu: Ain

Diantara penaja kontest Mama_Aqish kali nie.....

 
 

Tunggu apa lagiiiiiiiiiiiiii. Joinnnn Nowwwwww!!!!!

21 comments:

al-lavendari berkata...

tak ada ke contest cute atuk dengan cute cucu ? Ain masa kecik dulu ada rupa Sarah ke ?

Ain berkata...

al-lavendari: kontest cute atuk ngan cute cucu takde kot uncle....

kalau ngan opah tu ada la...

nanti ain tanya ngan mak masa ain kecik dulu ada sebijik ngan sarah tak....

nak bandingkan ngan pict. lama pun takdak uncle...huhuhu...

tapi kalau uncle tanya ain, peel sama ke tak memang kami banyak persamaan...

paling ketara masa kecik, kami sama2 kuat nangis dan takut ngan orang....

mak sedara ain pernah cakap punya mak geram sbb ain kuat nangis, mak nak campak ain dalam parit.....hahhaha....

ain tak boleh komplen pasal sarah kuat nangis depan mak, siap ar kena balik atas batang hidungku....

ibu_arifa berkata...

hihi..cunnyer mama sarah nih..patut lah tgk dok follow blog2 sponser tu jgk td..tp xnmpk lg entrynyer...

good luck yer..

Nida berkata...

Salam Ain..

Good luck ye.... mama ngan Sarah sama tomel..

Mak Su berkata...

all the best Ain and baby Sarah :)

mamamiera berkata...

gud luck babe!
zai p0n nk join.. tp mlsnye nak wat enry.. huhuu..

mamalieyna berkata...

good luck tuk sarah n mamanya! ^_^

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Comelnya senyuman Sarah mcm Mamanya juga.
Kedua-duanya comel dan sweet.

Gud luck Kak..

UnGu VioLet berkata...

cantik gambar tue kak.. mar sukeeee.. good luck sis..

tunbegia berkata...

sungguh rajin masuk contest,

salamm,

Ain berkata...

ibu arifa: thanks min....

kalau tak kerana n3 min, akak tak perasan dah closing date dia 13hb march....hehehe...

gud luck untuk min jugak k....

Ain berkata...

nida: thanks nida....

cuba nasib lagi nie, tak pernah putus asa walaupun asyik gagal jer....

Ain berkata...

mak su: thanks maksu...

hopefully ada tuah kali ni...

Ain berkata...

mamamiera: join la zai...

zai kan banyak pic. cantik ngan kids...

hadiah pun kemain menarik lagi kan....

Ain berkata...

mamalieyna: doakan kami bertuah kali nie...

Ain berkata...

lol: dearie, moga2 kami mendapat perhatian juri...

thanks ya...

Ain berkata...

ungu voilet: mar, pict. ni tangkap pakai camera cikai jer dik...

kalau dapat dslr macam mar lagi cantik kan...

huhuhu....berangan lagi akak nie...

Ain berkata...

tun begia: salam uncle,

best join kontest ni tau...

dapat jugak tambah kenalan walaupun tak menang...

~aSHa~ berkata...

payah tul nak tgk rupa tuan punye blog..ehehehe...tersorok2 selama ni..

ermmmm tgk rupanye mcm tertanya2..betul ke kena pangey kak ain ni? cam tak caye je...

ish malu sy kalo rupanye kita sebaya je atau lebih muda....alerrrrrr.....

Ain berkata...

asha: akak ke adik ke kita tetap kawan kan kan....

akak ni dah tua la sha... tahun ni dah 30 lebey dah....

akak tak kisah, kalau panggil nama jer pun takpe....

~aSHa~ berkata...

ehehehe segan tul nak pangey akak plak..nampak awek muda je

sy ni plak usia sipi2 je lagi ke angka 30 tu....tapi muka dah gaya 30 an..ahhhahhaa....

tapi dah terbiasa pangey kak ain plak...

Related Posts with Thumbnails