Khamis, 25 Mac 2010

JOM TIMBANG

Nak tahu tak berapa berat blog anda?

Boleh timbang kat sini

Dan ini pulak adalah berat blog aku.... 0.18 seconds!!


Thanks Has sebab share link ni dengan ain....

24 comments:

honeylanz berkata...

0.18 tak berat sgt la... ok dah tu

Nida berkata...

Nida nak trylah... jangan lebih berat dari tuannya dah ler..hehehe

lily lotus berkata...

comel jer panggil berat blog :)

mamalieyna berkata...

dh pernah timbang sebelum ni..lupa lak bape berat..hehe..takpe leh timbang selalu, dh tau link kan..^_^

Uda berkata...

sy dah try timbang.. tapi kena try timbang lagik.. sebab tangan ni gatal.. jer nak letak mcm2 benda..

nza berkata...

oooooo...blog pn ada penimbang gak ye...

Ain berkata...

honeylanz: thanks share link ngan ain has...

takde la berat sangat blog ni kan....

Ain berkata...

nida: kalau terlebih kita pakat sedut lemak dia....

Ain berkata...

lily lotus: betul ke penggunaan bahasa tu erk....hehehe

sesedap rasa jer ain taip tadi....

Ain berkata...

mamalieyna: timbang jangan tak timbang....

Ain berkata...

uda: kena selalu timbang kan sebab widget asyik bertambah jer....

Ain berkata...

nza: ain pun baru tau nie...

ingatkan tepung jerk boleh timbang....

Syuhada Kamal berkata...

kak ain, tq share ni..1st time tau blog pun bleh timbang..blog sy 0.9 taktaule berat ideal ke tak tu..hehe..

shi3la berkata...

haku takde masalah nak masuk blog ko..ok jerk tiap kali masuk...lagik pon blog ko tak berat maner ponn..


bebb amacammm ko dah sihat ker skang nih..bebawak rehat yer..take care

~aSHa~ berkata...

conerto tuk danish n sarah..
hp tuk kak ain sbb share timbang2 berat ni

♥Azie♥ berkata...

menarik nie..

Az Rina berkata...

baru le tau, blog pon leh timbang gak..

Ena berkata...

Penah juge wat camnie.. best kan leh tahu berat blog kite.. klu la berat tu leh jualkan.. keh keh keh..

Ain berkata...

syuhada kamal: o.19 kan...

tak berat sangat akak rasa...

tapi satu jerk yang akak mushkil, susah sangat akak nak komen kat blog syu....

wat pop-up komen cam akak tak nak ke?

Ain berkata...

shi3la: thanks concern tentang kesihatan aku beb....

so far so good... alhamdulillah...

kat tempat ko mesti line tenet sepantas kilat kan....

kat tempat aku ni tengok time jugak... kadang ok, kadang hancusss.....

Ain berkata...

asha: thank u.... muahhhhh

jangan sampai rosak mouse tu udah ler sha...

Ain berkata...

azie: cuba timbang blog azie plak....

so far, ain masuk azie punya blog laju jerk....

Ain berkata...

az rina: sama ler kita....hehehe...

tak nak cuba timbang/sukat ke??

Ain berkata...

ena: kalau dah berat sangat tue, kita lelong jerk kat petaling street....

agak2 laku tak? hahhahaaaa....

Related Posts with Thumbnails