Rabu, 31 Mac 2010

HADIAH DAH SAMPAI

Hari Ahad lepas hadiah kemenangan giveaway anjuran Baby Cutes Collection selamat aku terima. N3 kemenangan kat sini

'cantik kan'

Alhamdulillah dapat jugak satu koleksi CD percuma untuk si manja. Hadiah dipos sekali ngan sleepwear yang aku order untuk sarah. 


 '2 helai sleepwear baru'

Thanks tini sebab susah payah poskan hadiah untuk kami. Suka sesangat tau!!!... Moga bisness Baby Cutes Collection terus sukses hendaknya. 

21 comments:

Zaidah berkata...

tahniah untuk ain....

Ain berkata...

zaidah: terima kasih...

honeylanz berkata...

tahniah ain..happy sarah..dpt cd & sleepwear baru :)

Ain berkata...

honeylanz: ain tak beli pape pun untuk birthday dia....

kira hadiah jugak la nie kan...hehehe...

Mak Su berkata...

tahniah ain :)

shi3la berkata...

beb CD nih funtionnyer bih kurang pampers ker..kahhhhh sumpah haku tak tauuu..


nyway Tahniah Ain..baju yang ko beli tuh ponn nampak cungg hooo..

eh ko join mylook tuhh ker..ok?haku mcm takut2 jerk nak join bebenda cenggitu...hahaha tak motivate langsung haku nih kann..semua benda blurrr...ko jgn takmo kawan ngan haku lak tau..kahhhh

Ain berkata...

mak su: thanks mak su...

Ain berkata...

shi3la: betul ler pemahaman ko tue...

CD ni rege dia mahal banyak dari pampers tapi boleh guna untuk jangkamasa panjang dan sangat mesra alam....

aku pun belum pernah beli lagi, ni kira koleksi pertama gitewww....

pasal mylook tu, aku sendiri tak berapa yakin sangat, tapi sesedap rasa jer cuba...hahaha....

mamalieyna berkata...

Tahniah!! hadiah best tu..bestnyer/...^_^

Nida berkata...

Wah tahniah ek... nanti kalau hadiah dari Nida sampai jangan lupa wat n3 tau..hehe

p/s: mungkin pos next week kot.. cik abang tengah bz ank ke post office

nza berkata...

tahniah utk mama n sarah...sronok dpt gift...

~aSHa~ berkata...

tahniah ye mama sarah n danish

cantik ar sleepwear tu...nampak kualiti kain mcm bagus..

♥Azie♥ berkata...

syoknyer ain dapat adiyah

LYaFRINA berkata...

Tahniah ain

Ain berkata...

mamalieyna: thanks...

seronok kan kalau dpt hadiah selalu mcm nie...

Ain berkata...

nida: tak sabar nak tunggu souvenier dari nida....hahaha..

wajib buat n3 special untuk nida nanti....

semestinyaaaa....hehehe...

Ain berkata...

kak nza: alhamdulillah kak...

rezeki sarah sempena birthday dia hari tue...

Ain berkata...

asha: thanks sha...

akak suka sleepwear baby gap nie, kain tak tebal dan tak nipis jugak....sedang2 jer....

tapi kalau untuk kids yang badan berisi tak sesuai kot coz cutting dia quite small...

untuk sarah sha ok jer akak rasa...hehehe

Ain berkata...

azie: suka sesangat....

yer la, ain kan jarang menang kontest montest nie....

Ain berkata...

lyafrina: macik lya...

psssttt.... tau tak, tongkang tu dah tenggelam...huhuhu...

job berkata...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Related Posts with Thumbnails