Selasa, 2 Mac 2010

YEAH-YEAHHHH.....

Alhamdulilah aku menang tempat kedua giveaway anjuran Baby Cutes Collection....


Thank You tinie...... Thank You....

Resut dah lama keluar tapi disebabkan kesibukan yang belum nak padam, hajat nak buat n3 kemenangan pun terpaksa la aku tangguhkan jugak....hehehe...

Dan hadiah yang bakal aku terima adalah 

*

*

*

*


 

1Pcs Babyland Printed CD spesel untuk Cik Sarah.

Kalau dapat CD ni, boleh la mama sarah belajar pakaikan sarah CD. Sebelum ni Sarah pakai pampers pakai buang jer....huhuhu. 

Kepada kengkawan yang suka shopping barang baby secara online boleh la terjah blog Tini sebab harga yang ditawarkan memang murah sesangat...  

p/s: Aku mintak maaf bebanyak kat korang semua sebab masih belum punya masa untuk jengah korang.... huhuhu... Terima kasih kerana masih setia berkunjung ke sini. Aku sangat-sangat hargainya..... 

23 comments:

Nida berkata...

Salam Ain..
Tahniah ye... nanti jangan lupa masuk giveaway anjuran Nida pulak... :-)

Ain berkata...

nida: salam dear...

thanks...

nanti ain curik masa lunch hour untuk buat n3.....

maaf sbb tak dapat jengah nida mcm selalu, kesibukan masih ditahap kritikal nie....huhuhu...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak,
Tahniah Kak..
Maaf juga kerana lama tak jenjalan kat rumah Kak.
Free nanti kita saling melawati.
Hehehe..

nza berkata...

Tahniah!!!!
dan akhirnya brjaya gak.....hurry!!!

LYaFRINA berkata...

waaa.. bestnyer..
tahniah...
nanti dpt la si sarah tu pakai CD y colourful n cute ni..

al-lavendari berkata...

CD tu apa ?

mamalieyna berkata...

waaa bestnyer..tahniah! ^_^

Ain berkata...

lol: dearie, tanggungjawab lebih utama kan..

kalau dah free jangan lupa jenjalan sini k...

akak akan cuba berbalas kunjungan jugak....

Ain berkata...

kak nza: macih kak...

alhamdulillah kemenangan kedua untuk tahun nie....

ok la tu kan...hehehe...

Ain berkata...

lyafrina: kita tengok reaksi dia nanti camne dik....

mesti jakun jer si sarah tu...

Ain berkata...

al lavendari: uncle, CD tu short form untuk Cloth Diapers...

Sejenis lampin kain yang mudah dibasuh dah boleh dipakai semula....

penggunaannya sedikit sebanyak dapat la membantu memanjangkan lagi hayat bumi kita berbanding kalau kita gunakan disposable diapers tue...

Ain berkata...

mamalieyna: thanks ieyna...

rezeki sarah untuk birthday dia agaknya....

ninie's corner berkata...

tahniah buat ain.....

~aSHa~ berkata...

wah tahniah tahniah...best la sarah...

bila nak jumpa sarah ni....

nti aunty nak tgk pakai CD tu ye...tak pernah tgk secara life mende tu..

/kak...sy nak buat entry ttg membeli brg2 secara online pun tak sempat2...ehehehe...mlm ni ada idea lain puloks....byk dah sy beli online termasuk minyak akak tu..senang dibawa kak...letak dlm henbeg..mudah...

Ain berkata...

ninie: thanks ninie....

banyak kali mencuba, akhirnya menang jugak....hehehe

Ain berkata...

asha: thanks sha, nanti akak tunjuk camne gaya sarah berCD....

akak jakun gak ngan CD ni, memang tak pernah ada satu koleksi pun untuk anak2....

kalau sesuai boleh la cuba nanti...

sha, nanti boleh la share pengalaman sha guna minyak tu camne...

harap sha berpuas hati ya...hehehe...

kakzie berkata...

walla wey...cayalah mama Sarah...rajin join contest...Tahniah!tahniah...

Ain berkata...

kakzie: macih kak...

rezeki sarah ni kak...

zue @ annaleeya berkata...

salam kenal yer ain....

tahniah yer... sonot eh dpt CD tuh... akak pon tak penah tgk live lg CD nih... ingat nak gak try utk anak akak si Airel tuh...

Ain duk mane??? org Trg ker??

jaga2... akak dah folow ain tau... hehehe... nanti exchange link k..

Ain berkata...

zue@annaleeya: salam kenal untuk akak jugak...

thanks sudi singgah sini dan follow ain sekali....

nanti ain follow n add akak jugak ya...

ain memang anak jati terengganu... skrg ni tinggal kat paka, dekat sangat dengan kawasan perindustrian kerteh nie...hehehe...

nanti ain buat review pasal CD ni k... ain pun jakun jugak kak sbb sblm ni tak pernah pakaikan kat anak2...

nak berCD ni kena rajin sikit la kan sbb kena usahakan basuh dan jemur sblm boleh dipakai semula....

babycutescollection berkata...

salam...

thanks ain byk mbantu promote my blog...tini tgh usaha nak pos cpt tgu set blue sleepwear ja nie...huhuhu sori bebyk lambat plak smpai...

babycutescollection berkata...

hehehehe..mai mai jenguk blog tinie kalu nk try cd k..ehehe daku bgi la rege promosi...asl smua enjoy n dpt gak la tmbah kenalan...mummy n daddy smua hepi2 dan bahagia sokmo k

Ain berkata...

babycutescollection: sama-sama tinie...thanks sebab pilih ain sebagai salah sorang pemenang.....suka sesangat tau.

moga tinie terus sukses dalam perniagaan...

pasal sleepwear tu jangan risau k, ain boleh tunggu....

nanti kalau sarah serasi ngan CD, boleh la ain order ngan tinie....

kita tengok reaksi sarah berCD nanti camne....hehehe....

surpriseee sungguh nie....

Related Posts with Thumbnails