Sabtu, 27 Mac 2010

EARTH HOUR CAMPAIGN


Tinggal 15 minit jer lagi untuk aku tutup semua lampu.....

Sempat lagi tue curik2 masa update blog.... hahaha...

Jom kita bergelap malam nie selama satu jam.... 

Kalau pakai lampu suluh atau lilin, itu kira takpe kan....

Kesian anak bujang aku nak buat homework....huhuhu....

12 comments:

IdzaLia berkata...

rajin ye join Earth hour campaign.. bagus2.. (",)

~aSHa~ berkata...

sy tutup kat ruang tamu je..ehehehe

sbb tengah makan kat dapur..tak kan nak bercandle lite dinner dgn anak2..kang ada tercekik tulang..

soffya berkata...

bgus...menyokong kempen...;)

Ena berkata...

Huhuhu.. tetibe jer rase sedey.. sbb smlm leh terlupe lak earth hour nie..sbb ngah lipat kain.. sedar2 jer dah 10.30 pun.. huk3x..

LYaFRINA berkata...

x join.. sbb duk ofis.. hehehhehe...

Ain berkata...

idzalia: thanks singgah sini...

sekali setahun jer kan....

lagipun tak lama... sejam gitewww

Ain berkata...

asha: akak tak tutup tv...

tu kira aci ke tak erk?

hahaha....

Ain berkata...

soffya: akak sahut kempen tutup lampu jerk....

tv, pc ngan air-con still pasang...hehehe...

Ain berkata...

ena: tahun lepas ain dah terlepas kempen nie...

tahun ni baru boleh support, tapi tak tau ler valid ke tak sbb ada benda lain still guna karen...

tv tak tutup, so mlm tadi bertemankan cahaya dari tv....

Ain berkata...

lyafrina: malam2 kerja jugak ke....

rajinnyaaa...

nza berkata...

kt umah kak nza tutup gak 1 hour ttp ketiga3 TV trpasang..hi

Ain berkata...

kak nza: manyaknya tv akak pasang....

satu bilik satu tv ke?

Related Posts with Thumbnails