Rabu, 24 Mac 2010

Apa Kata Anda?


Nak mintak respons dari korang sikit nie....

Tiap kali korang bukak blog aku, agak-agak berat tak??

Sebabnya aku rasa cam berat jerk..... lembap giler dia nak keluar total page.....

Ke tenet kat tempat aku ni yang slow!!!

Kalau ramai yang cakap berat, jawabnya ada la widget aku yang kena tendang nanti.....huhuhu....

Aku sayang sume widget2 tue..... Lagi la kalau slide show anak teruna ngan anak dara aku tue.....

p/s: pict. credits to google 

37 comments:

LiNda berkata...

Yup !

Ada berat sikit ..

ke tenet tempat kita yang problem ?

honeylanz berkata...

hmm..hr ni ok..cuba ain timbang..nnt has bg link

Ena berkata...

Mrmm.. ade sedikit berat kot.. sbb bile bukak.. amik mase nak kuarkan semuanyer.. tp still ok.. :)

ena pun camni juge.. dah buang banyak gadget... tp still lg x baper memuaskan ati.. x tau naper.. hu3x..

LYaFRINA berkata...

ermmmm.. honestly.. berat ckit..
mybe sbb vdeo slide tu..
tp still blh d buka n x myusahkan..

~aSHa~ berkata...

kat sini kira ok la...
asha dulu pun berat gak...sbb tu tuko kaler putih...

lagipun tak jumpa lagi background yg tak berat tapi nice...

lagi satu...tuk pengesahan perkataan masa nak publish komen ni..ehehhehe...kalo xyah letak mudah skit kot...

ehehe pis

Ain berkata...

sis linda: blog ni yang berat agaknya kak....

Ain berkata...

honeylanz: boleh timbang ke has....

nanti share link k...

thank u....

Ain berkata...

Ena: ain rasa sbb slide la, takpun sbb link terlalu banyak sangat....

kalau sayang nak buang slide nanti, jawabnya bukak lagi satu blog yang ada link kengkawan semua....

mana tau lebih ringan kan....

Ain berkata...

lyafrina: kalau boleh tak nak susahkan kengkawan tunggu lama2....

masa tu penting dan sangat bernilai kan...

Ain berkata...

asha: komen sha sangat bernilai tau...

penting untuk akak jadikan blog akak ni mesra pengguna....

skang jugak akak remove verification code tue...

thank u....muahhhh

Shida berkata...

ain,berat skit sangat laa..takder la sampai xleh bukak lgsg..still ok lagi..
shida rasa kawasan kita sama jer kan...

Ain berkata...

shida: sebab line tenet ker? huhuhu....

papepun nanti ain timbang dulu....

kita tengok penimbang tu cakap apa....

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

tak berat kot...sebab kiter bukak senang jer nak view...

Ain berkata...

Anje: boleh panggil anje jer kan kan...

baru tau nak panggil mama aqish apa...hehehe...

mesti line tenet kat tempat anje laju cam roket....

ninie's corner berkata...

ok jer.....kdg2 tu lambat sikit...tp klu kt rmh ok bangat..........

ibu_arifa berkata...

hari ni saya buka ader lambat sikit je..lambat kat nk load background ni jer.. tu blog yg lum letak header tu..
(dok plan nak buat kan header kat blog mama sarah ni..tp tunggu ada 'mood' dan bila dah dapat mouse baru dulu kot~ tgk kerajinan jgk ni..hihihi)

Nida berkata...

Ntah ye tak perasan pulak... tapikan Ain kalau boleh buat pop up comment lagi senang kot...:)

Zaidah berkata...

kekadang aje mcm berat...tapi zai rasa tengok internet yer kot...kekadang ok kekadang tak ok...

ONE ZABA berkata...

ok la tu....

♥Azie♥ berkata...

OK JER ..XDE MASALAH PUN..

~aSHa~ berkata...

ye betul tu mesra pengguna dan mesra alam...mcm mesra mall

~aSHa~ berkata...

ehehe sgt mudah kak letak komen...terasa nak letak komen lagi sekali..

tata

tadi ada mickey mouse tau tuk danish n sarah....hadiah dari aunty...

atie berkata...

Salam Ain...

agak berat gak tapi blog kak mah kl citizen lagi berat nie dah kat 2 jam tak terbuka2 lagi nie... napa la gamaknya ye...

Puan Hanis berkata...

hemmm

sya bukak takdela slow sgt...

so-so...

ikut tempat kot..kalo kat tpt kita ramai yg guna line tenet yg sama..signal kene share ramai..slow kot..

kalo kita sorang je guna..berdesuplah kot..hehehe

apa kata order HSBB pasang kat umah...

sure tak komen apa2x dah lepas ni..hehehe

LanaBulu berkata...

okay je..

Ain berkata...

ninie: maknanya mesti sbb line tenet kan....

Ain berkata...

ibu arifa: betul ke nak buat header untuk akak nie....

sukaaaaaaanyaaaaa....

akak tak pandai nak buat sendiri, sbb tu la takde header cantik cam min....huhuhu....

Ain berkata...

nida: thanks atas cadangan nida tue...

dah buat dah nie.... harap lebih mesra pembaca nanti...

Ain berkata...

zaidah: kalau disebabkan internet, selamat la widget ain...hehehe...

nza berkata...

kekdg ada berat la ckit time line cput tu....ttp krn ain, kakakmu ni snggup menunggu n brsabar.....

p/s: wat komentar pop up camni br la best..xperlu ulang brkali2...hi.

Ain berkata...

one zaba: betul ke ok ni??

alhamdulillah...

Ain berkata...

azie: thanks atas respons azie...

line tenet tempat azie mesti super duper laju....hehehe...

Ain berkata...

asha: apa kaitan ngan mesra mall ni Yang??

nak ajak akak lepak sana ke?? hahaha...

thank u hadiahkan mickey untuk kids akak....

nanti akak hadiahkan something untuk mdm1 dan mdm2....

komen sha tu betul2 bernilai kan....

thank u Yang....muahhhhh

Ain berkata...

kak atie: cuba timbang kak.....

lemak terlebih agaknya tue....

jom kita diet sesama...hehehe...

Ain berkata...

puan hanis: HSBB tu apa yerk??

mcm tak pernah dengar, ke ain yang ketinggalan.....

kat ofis, ain share berdua jer... kalau kat rumah mmg sensorang jerk pakai....

nanti nak godek2 jugak tengok mana2 widget yang tak perlu....

thanks hanis...

Ain berkata...

lana bulu: alhamdulillah... thanks for the response...

Ain berkata...

kaka nza: thanks kak,

saaaaaayang akak....muahhhhhh

tapi lepas ni kalau boleh tak nak ada sesiapa yang terpaksa menunggu....

bior klik jer....zassss keluorrr....hahaha

Related Posts with Thumbnails