Jumaat, 26 Mac 2010

PORTABLE CABIN - MANA NAK CARIK


Siapa agaknya yang tahu kat mana aku boleh dapatkan portable cabin pada harga yang murah??

Aku perlukan satu portable cabin bersaiz 10 x 20 kaki untuk jadikan office....

Kalau boleh nak beli sebelum akhir bulan nie... 

Kat kawasan Paka ni harga mahal tahap gaban.... boleh mencecah sehingga RM20K sebijik!!!

Sangat-sangat la tak MASUK AKAL.... Budget aku around RM5K jerk... 

Aku dah dapat satu supplier kat rawang yang tawarkan harga agak reasonable, tapi mana tau kan boleh dapat lagi murah dari suggestion kawan-kawan....  

Any Idea???

Thank you in advance ..... 

20 comments:

honeylanz berkata...

mahalnye kt paka 20k!!

zue @ annaleeya berkata...

alamak.... tak besela servey mende alah nih... tp klu rege smp 20k tuh... mk aih mahal la...

Mak Su berkata...

sori ler ain, tak dpt nak nolong.... :)

selamat berweekend yang indah2

Ena berkata...

Alahai..
x tahu la pulok!.. huk3x..
sori..

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

tak dapat nak tolong la...nak wat pe dgn cabin tu???iklan my fm untuk ain

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

aku rasa harga cabin tu mmg mahal, kat site opis aku pun sewa jer sebulan hampir RM5ribu

nza berkata...

Xdpt la nk tolong...
knape, ofis ain nk kena renovate ke?????

lily lotus berkata...

ohh mahal ekk. leh buat reference nanti ni

Ain berkata...

honeylanz: tu la, terkezuttt tau bila dorang cakap kabin 10 x 20 kaki sampai 20k....

tak logik langsung!!!

kat area paka nie ada satu jerk supplier, sbb tu agaknya dia terus bagi killer price....

Ain berkata...

zue: kalau beli rantai emas, boleh patah leher kita kan....

memang mahal sesangat....

Ain berkata...

mak su: it's ok mak su....

happy nice weekend to you tooo...

Ain berkata...

ena: tak pe, just tanya kot2 ada yang terbiasa dengan jual beli kabin nie.....

Ain berkata...

anje: kabin tu ain nak jadikan ofis...

nak buat bisness kecil-kecilan sebagai lauk tambah kami...hehehe...

Ain berkata...

tinie: mahalllnya tinie....

kat sini kalau sewa kabin 10 x 20 kaki dalam rm1.8k....

itupun heavy duty punya complete dengan air-cond....

ain dah dapat satu supplier yang offer rm4.5k...

tapi ain ingat nak survey lagi....

Ain berkata...

kak nza: bukan untuk ofis ain tapi untuk ain punya personal bisness...

masih lagi dalam perancangan sebenarnya....

itu yang duk kira budget dan survey sana sini....

Ain berkata...

lily lotus: nanti ain update perkembangan kabin ni untuk rujukan k....

mana tau berguna untuk semua satu hari nanti kan...hehehe

Zaidah berkata...

alamak...tak tahu plak regernye mahal sampai mcm tu....susah woo nak carik supplier..memang tak leh nak tolong ain...

Ain berkata...

zaidah: kalu tak jumpa supplier lain nanti, ain ingat ain ambik supplier rawang tu jerk....

murah sesangat dari yang lain...

~aSHa~ berkata...

nak buat ofis apa kak? bizness ye? patut la pg register bizness aritu.share la kak...

nti sy tanya staff sementara kat sini..dia tinggal dlm cabin ni ar...

Ain berkata...

asha: nanti akak share ya...

thank tolong survey untuk akak...

Related Posts with Thumbnails