Selasa, 5 Oktober 2010

Kesibukan dan Interview

Kalau dalam waktu terdekat ni, korang tak nampak kelibat aku, jangan cakap aku sombong tau...

Minggu ini dan mungkin jugak minggu-minggu seterusnya, jadual aku padatttttt. Padattttt dengan kerja2 memasukkan data yang telah korup sepertimana dalam n3 INI.

Nanti aku curik2 masa upkan n3 waktu lunch hour. At least ada la jugak yang sudi jadi penunggu blog aku ni. Ada ke???? Perahsantan betul kan kan....

AND

Nak habaq mai jugak kat sini, aku akan ke KL petang khamis nanti. Jumaat ada sesi interview di Pelabuhan Klang sana nun. Interview jer kat Klang yerk, offer untuk jawatan tu still kat Ganu ni. 

Doakan aku dapat melepasi sesi temuduga tu nanti dengan tenang. Sebut pasal nak gi interview, jiwa aku kacau sokmo. Failed kalau bab nak suruh aku speaking Londonnn.

Huhuhu......  


p/s: ada sesiapa yang nak dating ngan aku tak??? Muahaha..... 

20 comments:

Softtouch [Hanim] berkata...

bz yer..xpe xpe..asal ada n3 sbb sylah penunggu blog ain..he he he

gud luck ain interview nnti..yg pnting kene konfiden..kalu broken english pun xpe..janji kita konfiden..:)

LYaFRINA berkata...

interview utk keje gov k ain???
apa2 pun gud luck yer!!

Ain berkata...

hanim: thanks nim....

ikutkan hati ingat tak nak pergi interview ni sbb jauh giler, tapi bila fikirkan balik, sayang pulak kalau lepaskan peluang, baik cuba jer dulu...

belasah jer la broken english pun kan.....

Ain berkata...

lyafrina: lya, gomen tak pernah sudi nak interview ain...

interview kali ni dengan MISC...

Joy berkata...

all the best ain.

kakcik berkata...

Yang penting keyakinan diri dapat meyakinkan penemuduga itu. Semoga Ain berjaya. :)

~aSHa~ berkata...

good luck ye kak..
kalo nak voucher sogo sy ada...meh la amik..byk voucher diskaun ni..

nieda berkata...

all the best and good luck

Zaidah berkata...

semoga berjaya yer ain...amin

Ain berkata...

joy: thank you dear...

Ain berkata...

kakcik: YAKINNNN BOLEH!!!!

hehehe...

Ain berkata...

asha: tak gi shopping kot, kalau pergi pun just cuci cuci mata jer...

thank you..

Ain berkata...

nieda: thank you

Ain berkata...

zaidah: insyaallah akan cuba buat yang terbaik...

az rina a.k.a jaijina berkata...

good luck bebeh, hehehe..kalau berjaya, nnti banje tau..

mamalieyna berkata...

oooh samalah kita...byk document corrupted lah! aduhaaii...apa nak dikata! hukhuk..

waaah mau interview ke?..good luck k! lama tak melalui pengalaman tu..klang?..jauh dr PJ ni..huhu..

Fieza79 berkata...

bizi ehh..ok2 tkpe take ur time..!
gud luck for the interview...moga berjaya yehh...!

Ena berkata...

GD LUCK!
MUDAH2AN DIPERMUDAHKAN URUSAN..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

good luck...kiter pun tengah cari2 keje lain ni

nza berkata...

moga nrjaya dlm interviu tu...insyallah....

Related Posts with Thumbnails