Selasa, 19 Oktober 2010

Ayun Buai Ko Kek

Today nak share sikit tentang hobi terkini sarah sejak dua menjak ni. Hobi yang satu ketika dulu pernah jugak menjadi kesukaan mama sarah tiap kali bangun tidur. Bezanya sarah dengan mama, sarah suka dengan hobi ni tak kira masa. 





Pastinya ceriaaaa kalau dapat main ayun buai ko kek. Actually mama bising jugak kalau sarah henjut buai ni kuat2, mama risau takot sarah jatuh dan kena hempap dengan buai. Bahaya kan kan......

Daaaaaaaa..... 

9 comments:

Fieza79 berkata...

hurmm buai tu kena jaga2...bahaya sket..salah2 leh terbalek hempap si comey tu nnt...

Ain berkata...

fieza: tu la, lagi pulak sarah ni dah besar kan.....

sbb tu kalau dia nak main buai mcm ni, ain memang duk dekat dengan dia...

cheqna berkata...

"ayong buai kok kek
kok kek ulu balok
hok dia lokek
hok orang dia nok.."
sedap ork lagu ni kak ork???
hahahahaha
tau r sarah weh..jatuh sorang dakpe agi takut buai tu debuk atah ye plok baru buleh nyakit parok..

az rina a.k.a jaijina berkata...

wah cheqna, siap nyanyi lagi..

buai camtu bahye nak hayun laju², takut jatuh pulak..rina mase kecik² penah kene hempap ngan buai nilah, huhuhu..

Zaidah berkata...

jangan ayun laju2 yer sarah...klu kena hempap satu hal nanti...anak zai tak pernah naik buai...sebab diorangkecik tidur kat bawah aje...sambil ayun tu sarah blehlah bergurindam..."laju buaiku laju...aku nak kawin ngan anak raja..." hihihih

Ena berkata...

Masih nak berbuai rupanya sarah nie yeh!.. comei jekkk.. ;D

baik2 ye sayang..

LYaFRINA berkata...

HEHHEHE.. SAMA MCM ASYA GAK..
SUKA NAIK BUAI G2.. TP ADA SKALI NK TURUN X LPS KAKI.. SBB ASYA KECIK JER.. TUTTT.. TJATUH K BLAKANG... ADUSSS.. MERAUNG SERUMAH..

ASYA BIASA BGUN TDO J SUKA DUK G2..

**CUTE SGT2 PIC LAST TU.. TU MEMEK MUKA IKUT AIN K??

win@momyShaneQeisha berkata...

comel sangat sarah nie with curly hair tu.santai sarah ya

nza berkata...

hari tu smpt la tgk majlis nie..mmg meriah.

Related Posts with Thumbnails