Selasa, 12 Oktober 2010

Gambar Persandingan Dato' Sheikh Muzaffar Shukor Dan Dr. Halina

Dari semalam aku duk cari, kat mana la boleh tengok foto ekslusif persandingan kayangan angkawasan negara kita nie, akhirnya hari ni jumpa jugakkkk....

Actually tak puas tengok kedua mempelai bersanding masa siaran langsung kat tv3 tempoh hari. Meriah sungguhhhhh kan. Paling suka dan teruja bila tengok pengantin perempuan yang tersenyum manisss sepanjang masa. Memang cocok dan sepadan sekali dengan Dato' Sheikh Muzaffar...

Credits untuk Gua.Com. 
























Nak tengok lebih banyak aksi kedua mempelai, klik SINI

36 comments:

Mak Su berkata...

iya, senyum jer.... ai loikee

Ain berkata...

mak su: raja sehari la katakan...

hehehe....

moga kekal ke akhir hayat hendaknya...

Zaidah berkata...

diorang nie memang macam pinang dibelah sepuluh....sama cantik

Softtouch [Hanim] berkata...

cntikkan dr halina tu..sepadan dorang ber2 kan...

[-suziey-] berkata...

suka sgt tgk dorang..ikhlas je senyum..

Ain berkata...

zaidah: berbaloi la kan bercinta 8 tahun giteww...

kuat betul jodoh dorang....

Ain berkata...

hanim: sama cantik sama padan, memang cocok habesss....

hehehe...

Ain berkata...

suziey: cair tengk dorang senyum kan....

sweet gilerrr....

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

wah...terbaik..ayukan tak dapat nak lihat secara life...
terima kasih kak ain...
kongsi gambar mereka...

terus terang nak habaq..mereka memang sesuai n secocok...gambar yang pakai ala-ala angkasawan tu kan...nampak mmg ekslusif

Ain berkata...

ayu: akak rasa ni perkahwinan paling berprestij kat malaysia kan....

hebattttt!!!

AngahSayang2314 berkata...

wah.. cantiknyerrrrrr best tul la... kan??? tapi memang cantik & padan

mamalieyna berkata...

pasangan secocok betul nii...maniss...! en suami tak kasi tengok mlm tu..aduhai...rugi jer =P

Ain berkata...

angah: kita tumpang happy tengok kebahagiaan dorang berdua ni kan...

Ain berkata...

mamalieyna: memang frust kalau tak dapat tengok sbb perkahwinan ni grand habesss....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

tomeynyer..
mcm pinang dibelah 2..
tp kalo i kat sebelah dr. sheikh, lagi tomey..
mcm pinang diracik2.. hihihihihi
melepas dowwwwh.. :((

Joy berkata...

sepadan sgt dorang ni...

Ciklinn berkata...

ciklinn pun suka giler tgok dr harlina... nampak hepi sgt2 dia kan...

Ciklinn berkata...

ciklinn pun suka giler tgok dr harlina... nampak hepi sgt2 dia kan...

Mykhalish berkata...

hmmm slmt dah mereka bernikah & bersanding. semoga.. cpt2 dpt anak yg domey2.. hehe

Ibu Fatin berkata...

cantik betul
teruja
dengan kehenseman dato

LYaFRINA berkata...

xtgk pun mjlis pkahwinan tu..huhuhuu..xdok mood.. ni bru tgk kat blog ain..baju y kilat2 tu sesuai la sg istri angkasawan tu.. unik

shi3la berkata...

wahhh rajin ko edit semuaaa...hahaha...

cunggg kan dr harlina..ramah dgn senyumannn..sejuk atey tgk..

Elly & Emmy berkata...

sama cantik .. sama bijak.. memang sepadan..

Lana~Bulu berkata...

senyum manis..moga kekal bahagia selamanya..

Ain berkata...

leily: anak2 dara lagi la frust menonggeng kan....

hahaha...

jejaka idaman malaya kini milik orang....

Ain berkata...

joy: sekufu gitewww...

hehehe...

Ain berkata...

ciklinn: tengok dia senyum memang cairrr kan....

Ain berkata...

mykhalish: anak2 mesti cute-cute jer nanti....

Ain berkata...

ibu fatin: memang hensemmm dato ni kan....

Ain berkata...

lyafrina: sesuai sangat la dengan upacara potong kek soyuz tu...

hehehe...

Ain berkata...

shi3la: senyuman memang tak lekang dari bibir...

suweeet.....

Ain berkata...

elly & emmy: pasangan yang cocok sekali...

Ain berkata...

lana bulu: aminnn

rakyat malaysia semuanya mendoakan...

E.d.Y berkata...

kelakar kan kek dieorg..huhu


jangan lupa join contest MORTAR BOARD..

http://danielzaidi.blogspot.com/2010/10/contest-mortar-board-beauty-in-ugly.html

Ain berkata...

edy: akak risau betul masa dorang potong kek tu, mana la tau kek tu tergolek jatuh...

hahaha....

psst, gambar konvo akak tak menarik cam edy punya, segan la....

huhuhu....

nza berkata...

suka tgk senyuman menawan dr halina..mmg patut la s.muzafar trtawan....

Related Posts with Thumbnails