Jumaat, 1 Oktober 2010

Rezeki Pagi Jumaat Yang Mulia

Alhamdulillah, aku menang giveaway lagik.... 

Kali ni dari blog Dni yang sangatla rajin buat kontest dan giveaway. 

Buktinyaaaa... 


Seronok betulll dan tak sabar nak tunggu kemunculan hadiah-hadiah minggu depan. 

Thank you Dni

p/s: resepi kuah tart lepas ni k. Itupun kalau aku free la, skang tengah tunggu kain untuk dijemur. hehehe......

19 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tahniah ain...rzeki di hari jumaat...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,
wah kak...
menang lagi...

murah rezeki akak...

meh, share2 hadiah tu eh..
hehhee

cheqna berkata...

tahniah kak ain yang cantik ( khipuk r tu )
hahahahaha
molek gok v resepi..boleh cheqna try..

az rina a.k.a jaijina berkata...

tahniah kak ain..rezeki dihari jumaat..kalau rajin join contest or giveaway, rajinlah jugak menang kan..

Fieza79 berkata...

tahniah..tahniah...!

kalo rajen je mesti la ada habuan nya...k.fieza lom mood join GA...dh lama tk join ni...

Ain berkata...

anje: thanks anje...

kalau dah rezeki tak kemana kan....

Ain berkata...

lol: dearie, takde problem kalau nak share hadiah dengan dearie, tapi dengan satu syarat, dearie kena la datang sini....

psst, bila nak datang terengganu ni, akak tunggu dearie dari tahun lepas lagi....

Ain berkata...

cheqna: bukan takat khipuk doh ni cheqna, kembang kecup kembang kecup lubang idong ni...

hahaha....

1st prepration, gi carik sarang tart tu dulu, kalau takdok memang dok leh buat la tart cheqna tu kekgi...

Ain berkata...

jaijina: giveaway simple rajin la akak join, kalau banyak sangat syarat, dok terjoin jugok kak ain ni...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

tahniah! lama x jln2 sini...huhu

Ain berkata...

fieza: kalau join jer, fieza mesti menang kan....

sebelum2 ni ain perasan fieza banyak jugak menang...

tahniah untuk fieza jugak....

Ain berkata...

nadia: lama nad menghilang, sebok beraya ke?

macihhh tau...

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain..rezeki ain..best kan kalu menang n dpt adiah dr kwn2 blogger tu...lepas ni boleh join contest lg..

Ibu Fatin berkata...

tahniah!!!
aku dah lama tak join contest
tak pernah menang
hahaha
teus putus asa
hahaha

Shiela Latif berkata...

tahniah ain...murah rezeki ain =))

LYaFRINA berkata...

tahniah ain...
jumaat y pnuh kberkatan

E.d.Y berkata...

tahniah..mmg bertuah...:)

Nia berkata...

memang best kalau menang lucky draw ni kan, sebab senang nak masuk..hehe

nza berkata...

tahniah...best 3X.

Related Posts with Thumbnails