Khamis, 14 Oktober 2010

Banglo Huggiest Playtent

Ingatkan orang dewasa jer excited bila dapat memiliki banglo, rupa-rupanya tak!!

Budak-budak lagi excited tau.... 

Ini baru banglo menan, kalau real punya banglo tak dapat la aku bayangkan keterujaan dorang ni macam mana...

Mohhh kita skodeng apa budak berdua ni buat dengan rumah banglo dorang....hahaha

 Introducing danishsarah's bungalow....

Tuan banglo yang masih jakun

Mengintai balik jendala......
  
Posing dalam banglo baru...

Landing jap...

Sarah menjerit takut abang rosakkan tocang dia...

Cubaan untuk berdiri, tapi abang tak lepas...

Sorang baring, sorang meniarap....

Sesi verangan......

Discussing nak beli perabot banglo...

Tu diaaaaa.... hangkut segala mak nenek patung yang adooo...

p/s: saje aku masukkan banyak gambar supaya korang semua teruja untuk dapatkan jugak untuk anak masing-masing.... hehehe.... 

24 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

wah bestnya..kan best kalo balqis pakai huggies leh dapat hadiah ni...ni terpaksa la beli rumah pondok2 sendiri...

cheqna berkata...

oo sarah punya hadiah eh..
ala sarah..soheh achik na ini tak dapat numpang..almaklumlah kecik sangat..huhuhuhu

Ain berkata...

anje: kalau nak beli sendiri mahal jugak kan....

Ain berkata...

cheqna: sila jeless dengan mama sarah sbb mama sarah siap tidur baring kat dlm banglo sarah ni...

miyahaha...

LiNda berkata...

sarah...
tumpang main..

kita main tido-tido ok !

LYaFRINA berkata...

tomeinya banglo dia..
asya pon ada banglo, tp biasa j... beli kat borong sakan. situ arang2 murah kan... tp sekali dua j pakai... lps tu banglo tu tsiman rapi dlm kotak.. tu y malas nk beli mainan apa2..

Ain berkata...

sis linda: boleyyyy ajer...

confirmmm muat....hahaha

Ain berkata...

lyafrina: budak2 kalau menan baru, memang excited nak main, lama2 nanti terbiar jer kan...

sama la dengan ain, banyak menan anak2 yang dah masuk kotak....

tak larat nak suruh dorang kemas kalau menan dah banyak sangat...

mamalieyna berkata...

waaah cantik la...barape RM ni beli banglo..arif pun nk menabung la mulai skrg, nak beli banglo camni gak..ihiks...

tapi sweetlah..sure aman je diorang dpt ni kan..main dlm tu jer..^_^

Fieza79 berkata...

hebat..dh dpt banglo baru..mesti leka kalo dah maen kat dlm tu...tak p mana dahh..

CatlinaFly berkata...

baru kumpul 15 point huhuhu sebeanrnye sy nak tukar ke huggies...tapi hubby tak kasi dia kata drypers lagi murah...huhuuhu padahal dah ckp dah nak redeem banglo huhuhu...sampai bile leh redeem ni kak ain?redeem online eh?

Softtouch [Hanim] berkata...

bestnya..mama dia tak join skali masuk dlm tu ker?

nmpak sama besar sarah ngan danish tu...comel..nak apa dia melayan dia yer..bagus!

Ju@Lucky^Mummy berkata...

x aci.. saya punyee x dapat lagi? Ain bila redeem tu.. sy punye dah sebulan x dpt lg.. grr

Ain berkata...

mamalieyna: banglo ni percuma sajork...

hehehe....

tapi kena la redeem guna kupon huggies...

Ain berkata...

fieza: makan minum, tido baring pun dorang belasah dalam tu jugak...

hadoiiii...

Ain berkata...

catlina: aloloooo...ciannya...

jangan risau cat, setahu akak takde expired date...

selagi stok masih ada boleh jer redeem bila-bila masa...

Ain berkata...

hanim: badan sama berisi jer dorang ni, cuma danish lebih tinggi dari adik....

seronok tengok dorang main elok jer dalam tu....

Ain berkata...

jue: tak lama lagi mesti dapat...

ain redeem masa bulan puasa hari tu...

Elly & Emmy berkata...

tak leh laa nak merasa banglow ni.. sebab kami pakai cd

Ain berkata...

elly&emmy: mintak mama belikan ya...

hehehe....

~aSHa~ berkata...

kak sedang menunggu...tak sabar nak tgk danish n maisara sy teruja mcm danish n sarah akak..

Ain berkata...

asha: tunggguuuuuuu....

akak gerenti anak2 sha pun akan teruja nanti.....

lily azliyana @ mama zara berkata...

wah2x..bukan main sonot lagi 2 beradek ni dok dlm banglo baru ek..nasib tk berebut2 nk konker banglo tu kan..ehehehehe

nza berkata...

cantik bunglow sarah n abg....

Related Posts with Thumbnails