Isnin, 18 Oktober 2010

Terhangat Minggu Lepas

Bukan selalu pun aku semak keywords yang hits kat blog aku ni. Since last week traffic agak tinggi hingga ada yang cecah 500 visitor sehari, nak jugak tahu apa yang visitor suka skodeng kan....


Rata-rata masyarakat kita teruja untuk melihat persandingan Dato' Sheikh Muzaffar Syukor (SMS) yang cukup gilamg gemilang tu. Rasanya kat blog lain yang ada cerita persandingan kayangan ni mesti traffic pun masyukkk jugak kan.

Yang Menariknyaaaaa, minggu lepas jugak blog aku yang suam-suam kuku kat SINI, berjaya mengumpul BE lagi. Ada 4 keseluruhannyaaaa. Yihaaaaaaa!!!


Awat la en. nuffy berkenan sangat kat kamu yerk??? Papepun, thank you en. nuffy dan kawan-kawan semuaaaaaaaaa.....

p/s: kerja banyak pun belasah update jugakkkk. 

13 comments:

LYaFRINA berkata...

wahh.. tahniah ain..
makin melatoppp & mantap.. dpt 4 BF.. lya start tgl lama sakit aritu just 1 BF j.. y lain merajuk k ME dah... xpela.. xkisah pon.. y dicari kesenokan bbloggong utk bkongsi info & coretkan kenangan...

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain....kelasssss.....agaknya nuffnnag ain pernah merajuk kot....

Ain berkata...

lyafrina: rasanya tak meletop pun lya sbb blog yang dapat be tu blog kontest jer...

update pun ikut mood...

ain setuju dengan lya,keseronokan dan kepuasan yang kita dapat dari penulisan lebih berharga dari segalanyaaaa...

Ain berkata...

hanim: ada jugak hikmahnya merajuk ari tu kan, at least diberi jugak perhatian walaupun bukan bertaraf blogger vvip.....

Jamiel berkata...

congrats..
Hope saya pn le jd cam awk..
ish3..

Ain berkata...

jamiel: jangan jadi mcm ain dear, sbb blog ain ni kureng popular, kalau nak boleh jadikan red mummy idola....

dia memang kaya raya dengan berblog...

hehehe....

Zaidah berkata...

tahniah ain...selamat berblogging...

Ain berkata...

zaidah: thanks zai....

kakcik berkata...

Kalau tak update blog, rasa macam makan lauk kurang garam je... :)

Ain berkata...

kakcik: salam kakcik,

makan nasi tanpa lauk pun yer jugak kan....

huhuhu...

~aSHa~ berkata...

wah sekali dia bagi 4 tu...tahniah kak

~aSHa~ berkata...

wah sekali dia bagi 4 tu...tahniah kak

shi3la berkata...

Alhamdulillah rezki ko dah masuk la tuee...jangan majuk-majuk lagik dah pas niee..pembakar semangat tuhhh...

Related Posts with Thumbnails