Selasa, 5 Oktober 2010

Bayar RM1 Dapat Makan Raja Burger


Khas untuk peminat Burger King kat luar sana..... 

Offer ni untuk BESOK jer ok....  

Singgah jangan tak singgah tau....

Aku pun dah bodek2 hubby gi sini besok. Boleh la makan waktu bukak puasa....hehehe. Dia semestinya mau sebab dia memanggg suka ngan raja burger ni. Aku suka sikit-sikit jer....

18 comments:

LYaFRINA berkata...

ye k ain?
jom jumpa kat mesra mall.. celebrate raya kat situ.. hehehe

kakcik berkata...

Salam Ain..

setahu kakcik, BK ini diragui status HALALnya... dan kakcik tak jumpa penafian tentang itu sepertimana yang dibuat oleh McD... Wallahuaklam.

nieda berkata...

mesti ramai org serbu esok

♥Azie♥ berkata...

wa...leh g serbu..nak kecek cik abg dulu...

mamalieyna berkata...

singget je bayar?banyak bagus tawaran..

az rina a.k.a jaijina berkata...

kak ain, kat kemaman dah ade burger king ye? kat manelah tu?

eh, boleh le kak ain banje rina pulak pas ni..

Ain berkata...

lyafrina: minggu ni ain puasa....

kalau minggu depan boleh la kot, tapi syawal dah habis...

camno tu erk...

Ain berkata...

kakcik: salam kakcik,

thanks atas info kakcik...

ain dah call jakim dan dorang dah sahkan BK halal untuk dimakan...

Ain berkata...

nieda: kalau ada yang nak belanja best jugak kan....

Ain berkata...

azie: kecek jangan dok kecek...

hehehe....

Ain berkata...

mamalieyna: kalau takde offer mahal jugakkan nak makan kat sini....

Ain berkata...

jaijina: kat mesra mall jer ada burger king ni....

ingat rina nak belanja akak tadi...

hahaha....

Softtouch [Hanim] berkata...

ye ker...mcm xdpt join jer...mesti ramai..tggu ain update jelah yer...

lily lotus berkata...

bestnya! selamat makan!

al-lavendari berkata...

permaisuri burger tak ada ke ?
asyik2 raja jer !

UnGu VioLet berkata...

wah.. pegi jgn tak pegi.. mkn kan utk mar skali yer..

Lana~Bulu berkata...

Jommm..pi sana..
apa tunggu lsgi..

E.d.Y berkata...

hari ni ke??kene pegi ni..huhu

Related Posts with Thumbnails