Rabu, 29 September 2010

Stresss!!! Itu Jer Boleh Cakap......huhuhu.


Aku stress giler skang ni sampai kepala berdenyut-denyut macam nak pecah....

Arghhhhhhhhhhh!!!!!

Actually before cuti raya hari tu, aku dah updatekan semua account opis. Siap dengan backup sekali kenkonon boleh la bersantai lepas raya.

Malangnya nasib aku, sehari sebelum cuti, boleh pulak account tu korup. Hancus berkecai tak dapat nak diselamatkan lagi. Lagi menambahkan sakit jiwa bila data backup pulak show figure lama. Apa kesss neh!!! Pesal apa dia tak show figure terkini masa last aku update account tempoh hari. Haru biru betullll.  

Hari ni aku try lagi godek2 file backup aku tu kot2 dia wat magic dan kasi data yang aku nak. Nan adoooo okehhhh!!! Nak tak nak terpaksa la start semula dari awal. Penyelesaian terbaik aku kira dari aku terus-terusan carik data yang tak mungkin aku akan jumpa.  

p/s: sorry la terpaksa baca keluhan aku jer pagi ni. 

18 comments:

cheqna berkata...

sabola kak
gitulah...
pepun beng2 stres22 neh....

idah @mama izzya berkata...

sabar la..nok wak gane mende doh berlaku..

ain keje mana?

Ain berkata...

@cheqna

kak ain kalu stress gini rasa nak cuti jer....

nasib baik la duk tepi laut, buleh jugak cari ketenangan situ...

Ain berkata...

@idah @mama izzya

tu la, stress pun bukan buleh dapat data tu balik...

baik wat dok tahu jer kan...

Fieza79 berkata...

aduhh mmg stress la...tersgt la fhm cm na pasaan tu..kita ni pon wt akaun jgk ni mmg bole pecah kepala la mcm ni..saba ye..pelan2 buat balek k...

LYaFRINA berkata...

stress jugok ni..
hehehehee

lya pon pnah rasa gni.. sabo j la... gna ubs k???

Ena berkata...

hoho.. sadis gak tu..

ena cuma leh kata.. sabar ye.. huhu

Softtouch [Hanim] berkata...

kalu sy pun mmg stress n tension..sabor lah yer..

kakcik berkata...

Kalau cuti pun, naik kerja nanti kena buat juga.. lainlah kalau ada orang lain boleh tolong buatkan, betul tak?

Sabar, ya? :)

Joy berkata...

sabar yea...

Ain berkata...

@Fieza79

kalau data admin yang hilang takde la stress sangat kan, ni data akaun tu....

nak key-in balik 8 bulan punya data, berpinau gak mata nie...

huhu...

Ain berkata...

@LYaFRINA

lya dah sihat ke?

haah, ain guna ubs, 1st taim data tetiba korup....

Ain berkata...

@Ena

thanks ena..

Ain berkata...

@Softtouch [Hanim]

kalau boleh taknak sedey2 dan stress2 dah, nak mulakan balik dengan tenang...

pelan2 siap jugak nanti...

Ain berkata...

@kakcik

betul tu kakcik,

lagi bertangguh lagi la kerja tu tak jalan....

senang citer, baik buat jer yang baru...

Ain berkata...

@Joy

insyaallah...

littlehumblelynn berkata...

adoikhhhhhh...sakit kepala!!sabar yek..buat semula lah nampaknya yek?

Ain berkata...

@littlehumblelynn

itu jer la penyelesaian terbaik rasanya...

huhuhu...

Related Posts with Thumbnails