Jumaat, 15 Oktober 2010

Kegembiraan Berganda Hari Ini.

Pertama-tamanyaaaaa......

Aku baru sahaja dapat khabar gembira yang kakak ipar aku selamat melahirkan seorang bayi perempuan di hospital kuala terengganu malam tadi. Alhamdulillah ibu dan bayi selamat. 


Makanya bertambah lagi la seorang cucu dalam keluarga en. khani dan puan kelesong kita....hehehe. Kalau takde pape halangan, tengahari ni insyaallah kakak ipar aku dah boleh keluar wad. 

Yihaaaaaaa, tak sabar nak tengok anak buah yang putih melepak ni.....


Keduanyaaaaaaa......

Aku menang giveaway lagiiiiii. Entry giveawaynya kat SINI


Hadiahnya adalahhhhhhh........



Sepasang detox foot pad untuk menyahkan segala toksin moksin yang bermaharajalela di dalam badan. I loikeeeeee!!!!!

p/s: thank you Hazmanfadzil.com 
 

14 comments:

nza berkata...

tahniah...tahniah.....dua2 tu rezeki....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tahniah untuk dua2 perkabaran gumbira tu...

Kalamhati berkata...

tahniah berganda juga..=)

E.d.Y berkata...

wah..double tahniah...

lepas ni leh la menjadi makcik yg vogue tanpa toksin di dalam badan..huhu

luahfikiran berkata...

TAHNIAH DAN TAHNIAH !

Ena berkata...

Tahniah 2 in !.. heheheh

Semua rezeki tu kan..

Softtouch [Hanim] berkata...

comel bb..tembam n putih...

tahniah ain...

mama rifQy berkata...

waaa..sume berite gumbire..sukeee!!

Elly & Emmy berkata...

tahniah.. kegembiraan yg bergandai.. comel bb..

Lana~Bulu berkata...

Tahniah..rezeki tu :)

CatlinaFly berkata...

alhamdulillah..nak gandakan lagi rezeki jom gi join contest kat blog sy lak

Nia berkata...

haaa..detox tu kalau nak berkesan kena pakai selalu tu.hhehehe..congrats for both ya!

Nia berkata...

haaa..detox tu kalau nak berkesan kena pakai selalu tu.hhehehe..congrats for both ya!

~aSHa~ berkata...

berita baik di hari jumaat lak tu...

tahniah..comey betul baby tu..kemerahan...mesti putih melepak....


kak, sy ada detox tu...

Related Posts with Thumbnails