Isnin, 11 Oktober 2010

1st BE


Akhirnya dapat jugak, walaupun hanya satu.....

Bukan dari blog yang ini tau, tapi dari yang INI....

At least ada la jugak dari takde langsung.....

Boleh la wat penawar rajuk ari tu.....hahaha 

p/s: masih lagi mencari rentak setelah bercuti sejak khamis lalu. takde mood langsung nak update blog...huhuhu

17 comments:

mamalieyna berkata...

lama tak merasa BE tu..huhu..sebelum ni ada gak..after cash out, lum ada rezeki dia nak kasi! ^_^

haih..datang moood!

cheqna berkata...

mood sekilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ain berkata...

mamalieyna: ain confius jugak ni, mcm mana pulak be tu leh melekat kat bog kontest, blog yang ini be tu tak berkenan pulak....

hehehe....

pssst, nanti mood datang, tak terkejor pulak kengkawan....

hahaha...

Ain berkata...

cheqna: nok carik 100gram pun dok leh cheqna weh...

huhuhu...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

tahniah darls..
okey la tu seketul dlu, nnti bg berketul2.. hihihihi

LYaFRINA berkata...

TAHNIAH AIN.. JGN MAJUK2 AGI YER...

LYaFRINA berkata...

TAHNIAH AIN.. JGN MAJUK2 AGI YER...

LYaFRINA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LYaFRINA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LyNn HaMzAh berkata...

tahniah...moga akan dapat BE lagi...

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain..yg pnting ain dah ada BE...moga dpt lg byk..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tak pe tahniah k...cayok2 gandakan usaha...kita pun ada BE yang tersalah landing...termasuk kat blog lagi satu yang tak berapa nak pemes amous tu

Kalamhati berkata...

tahniah!kick start yg baik tu..truskan blogging..=)

CatlinaFly berkata...

alhamdulillah..permulaan tu..tak lama lagi dapat lagi byk tu insya allah..

bilahlah kita nak dpt tugasan advert yeh..advert lagi byk income dia..

Elly & Emmy berkata...

tahniah.. kiter pun lama tak dapat BE.. sejak kesibukkan nak BW..

Mykhalish berkata...

adoiii blog kami pun dah xda BE rsnya.. tu la gara2 mls nak update.. huhu..

shi3la berkata...

eh ari tuhh bukan ko dah delete ker mr nuff kat blog niee...haku tgk ader balikk...okeh lahh tuee..

sabor ler lamer2 dapat lahh tuee....

Related Posts with Thumbnails