Selasa, 8 Jun 2010

Pan bukan Pen....

Setelah berbulan menunggu..... akhirnya baru kini mendapat.....

Nasib baik jugak dapat, kalau tak dapat, geget jari laa jawabnya cik ain..... 


Hasil kegigihan aku duk  kumpul  setem aritu, aku berjaya dapat pan yang ini jer.....

Thanks Asha yang baik hati poskan setem dari jauh untuk bantu aku cukupkan collection....

Cian akak sha, 3-4 keping lagi tak cukup untuk layakkan akak dapat pan paling besor....huhuhu....

fuhhhh, tak sabar nak balik rumah ngetest pan baru.......  

27 comments:

Miss Izah Mohamed berkata...

ni yg giant punye kupon tu eh kak.. eheheh

cheqna berkata...

amboi..sukanya dia...
masakkan untuk cheqna sekali...=)

Ena berkata...

ok la tu kan!

best juga tu..

Softtouch [Hanim] berkata...

rajin ain kumpul setem kan..berbaloi dapat pan...

LYaFRINA berkata...

waaa.. suka kumpul setem rupanya.. gigih la ni... xper.. ada gk hasilnya kan...

Kalu pan bukan pen....
kalo
Pan..pan..pan...
apakah tandanya itu???

hehehehhehehe....
pan3x.. isyarat bahaya dilaut..

LiNda berkata...

Selepas ini, memasak bertambah mudah ! masakkan bertambah enak .. hehe

Zaidah berkata...

pas nie kena rerajin tau masak...

♥Azie♥ berkata...

WAH AIN..LEPAS NIE KENA RAJIN MEMASAK

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain..

hasil ketekunan mengumpul setem.
nyesal lak buang hari tu setem2 tu.


tahniah utk sis..

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah cantiknyer,pasni mesti makin ain rajin masak kan

nza berkata...

rezeki tu...ha, boleh la testing tuuu....

Ain berkata...

izah: haah, orang lain dah lama dapat.....

kat tempat akak ni jer, stok takde....

berbulan-bulan tunggu....

cheqna: akak goreng kopok lekor untuk awak....

nak tak? hahaha.....

Ain berkata...

ena: memang best.....

boleh tahan tebal kuali nie...

berbaloi-baloi dapat sebijik...

hanim: memang puas hati nim...

tak sia-sia kumpul setem...hehehe

Ain berkata...

lyafrina: jangan main tembak2 wooooo.....

nanti kalau ain masuk ward sape nak update blog nie.....

muahaha....

sis linda: tak tarok garam dan gula pun takpe kan....

janji pan mesti baru....hehehe

Ain berkata...

zaidah: macam tau2 jer ain malas duk dapur....

hahaha.....

ada pan baru semangat masak pun baek punyaaaa.....

azie: semestinyaaaaaa....

tapi masak yang simple-simple jer la....

Ain berkata...

dearie: kalau kasi kat akak mesti akak dapat pan besor tu kan....

huhuhu.....

anje: tengok pan baru memang bersemangat ni....

tak sabor nak try test....hehehe

Ain berkata...

kak nza: nak masak apa agaknya dalam sesi mengetest nanti....

goreng sayur campur boley la kan...

lily lotus berkata...

kompem makin sedap masakan :D

ninie's corner berkata...

tahniah la Ain sbb berjaya mendapatkan pan tu.....

Ninie dok kumpul setem2 tu.....tak jugak cukup2.....last2 dah tutup tarikhnya.......

~aSHa~ berkata...

kak..sy ingat akak dah tebus lama dah...bukan kah dah lama promosi ni? ke tarikh tebus tu baru bermula?

lepas ni leh ar singgah makan kepok goreng atas pan cantik ni

kella berkata...

tahniah, dapat pan baru..
nanti leh la masak yg best2 pakai pan tu..

err.. tapi masih tak faham...
kumpul stem dapat pan ke?
orr.. ada pertandingan ya? sorry.. lambat faham.. ;p

Leney berkata...

kumpul setem, dapat pan?...best tu...

Ain berkata...

lily: kalau gini, tiap bulan kena request periuk dan kuali baru la kan...

hahaha....

ninie: orang lain dah lama dapat tau....

kat tempat ain ni jer stok takde....

Ain berkata...

asha: tebus memang dah lama sha, tapi dapatnya baru semalam....

macih ya poskan akak setem ari tue...

akak pas balance setem tu kat ofismate....

kella: yang akak kumpul ni setem giant....

sepatutnya bln 2 hari tu redeem dah terus dapat, tapi sbb takde stok terpaksa tunggu....

Ain berkata...

leney: memang best sbb pan ni berkualiti....

~aSHa~ berkata...

owh begitu..ingat tebus terus dpt...

Ain berkata...

asha: jenuh akak tunggu sha.....

ingatkan tak dapat dah....

Related Posts with Thumbnails