Rabu, 30 Jun 2010

HAPPYYYYYY......

Sarah takde pape pun......

Happy sesangat balik dari tadika semalam......

Mama jer yang risau lelebey kan kan......hehehe.....

 'happy jer malam tadi'

'gelak sampai ternganga' 

Today sarah dah tak nangis dah......

Best apa skull baru sarah tue.....

daaaaaaaa...... 

29 comments:

cheqna berkata...

bagus sarah
good girl =)

Zaidah berkata...

semoga sarah terus happy yer...tapi kenapa ain tukarkan skull sarah yerk?

az rina a.k.a jaijina berkata...

mmg happy betul sarah..ok sarah, hope happy sokmo ye..takmo nanges2 tau, cian mama nanti..

az rina a.k.a jaijina berkata...

mmg happy betul sarah..ok sarah, hope happy sokmo ye..takmo nanges2 tau, cian mama nanti..

LYaFRINA berkata...

itula.. mula2 jer dia nangis sbb kat tmpat baru.. nmpaknya dia dh jumpa kawan n serasi kat situ tu.. tgk tu.. dlm masa 1 hari j dh dpt sesuaikn diri.. 1 pcapaian y ckup baik..

**geram sokmo tgk bulu mata tu.. lentik 360 darjah.

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

guuudddd girrrlll... :) xde la risau sgt ibunya pas ni... :)

al-lavendari berkata...

uncle dah agak dah .. bebudak dia cepat adopt and adapt. kita je risau. biasalah .. ibu kan !

Softtouch [Hanim] berkata...

Alhamdulillah sarah ok...gud girl sarah nie....

LiNda berkata...

Ada-ada saja awak nie kaans..

padahal sarah takde apa2 pung !

Ena berkata...

hoho..

memg sangat happy kan sarah tu.. ;D

Ena berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mak Su berkata...

moga sarah terus ceria di sana :D

atie berkata...

Salam Ain...

Cantik sarah rambut panjang ain.....senyum memanjang....

lily lotus berkata...

teruskan menjadi good gir..mama be cool kay :)

♥Azie♥ berkata...

lentik bulu mata sarah...sarah good gurlkan.

Ain berkata...

cheqna: senang sket hati mama dia kan....

hehehe....

Ain berkata...

zaidah: banyak sebabnya zai, tapi bukan la sebab taska lama sarah tak bagus....

tempat baru nie tak ramai budak, taska yang sangat2 luas untuk kanak2 beraktiviti, cikgu yang terlatih dan yuran sangat rendah.

modul pembelajaran dia jugak sangat bagus. nanti ain share ya....

Ain berkata...

rina: sarah tak macam dulu dah....

nangis pun masa hantar tu jer....

lya: nasib baik cepat jer dia adapt situasi baru kan....

kalau tak jenuh ler mama duk risau memanjang....

hehehe.....

Ain berkata...

nadia: betul cakap nad....

risau jer jadi cam 1st taim anto taska hari tue...

dah la kat taska nangis, balik rumah dia tunjuk perasaan pulak...

Ain berkata...

al-lavendari: kaum bapa tak risau macam kaum ibu ke uncle....

nak jugak tau camne perasaan kaum bapa bila pertama kali anak duk tempat baru nie....

Ain berkata...

hanim: tu la, tak sangka pulak dia boleh menyesuaikan diri secepat nie...

berkat doa kengkawan jugak kan...

sis linda: mama dia sentiasa over giteww kan....

hahaha.....

Ain berkata...

ena: abang pulak yang tak bape nak happy sebab adik dah tak duk satu taska ngan dia....

mak su: mudah-mudahan hendaknya mak su.....

Ain berkata...

kak atie: salam kak....

makin panjang makin beralun rambut dia.....

abah dah lama berkenan nak potong tue.....

huhuhu....

lily: betul cakap lily, ain kena belajar jadi lebih cool lepas nie......

risau tak tentu pasal ain ni kan....

Ain berkata...

azie: moga jadi good girl sokmo....

hehehe....

mamamiera berkata...

alah sarah.. dh makin beso dah.. mesti makin bijak kan.. sweet~~

Ain berkata...

mamamiera: banyak akal dia zai....

jenuh nak layan...hehehe

nza berkata...

serasi la tu...mmg nmpk dia hepi...

jual rumah di kemang berkata...

yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

jasa ekspedisi berkata...

mampir nich dari jaksel...

Related Posts with Thumbnails