Khamis, 17 Jun 2010

Hadiah dari Ilhanryan Lucky Draw

Dua hari lepas, hadiah dari umi ryan selamat sampai ke tangan aku....

Kalau dah terima hadiah tu, memang la gembira dan teruja nak bukak kan....

As usual, aku memang takkan bukak hadiah kat ofis, tapi tunggu sampai balik rumah dulu. Saje jer kasi surprise kat diri sendiri......hehehe....

Yang lebih penting, kegembiraan tu aku nak kongsikan dengan anak-anak. Sama-sama berebut bukak hadiah........ 

 
 'Hadiah yang dibalut kemas...... I like!!' 

'budak kecik yang telah merampas kuasa...... beria mengomel cakap hadiah tu dia punya' 

 
 "sarah tolong bukakan untuk mama bolehkan aunty?"

Hadiahnya leh tengok kat SINI k. Umi Ryan jugak ada kasi aku satu brooch yang chumel, tapi lupa nak snap......hehehe. 

 Thank you Umi Ryan.

22 comments:

Miss Izah Mohamed berkata...

wah.. dpt hadiah ape tu kak :)

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ape hadiahnye ain...nak tengok gak...tak salah dapat cam sling bag tu kan

Ain berkata...

izah: akak dapat satu evening bag dan sebiji brooch.....

sukaaaaaa.....

Ain berkata...

anje: boleh klik kat link yang ain dah letak tue k.....

hehehe.....

Zaidah berkata...

wah...seronoknyer dapat hadiah....tahniah yer ain...

Ain berkata...

zaidah: macih....

kella berkata...

tahniah! tahniah... bukn sng nk dpt adiah kan.. murah rezeki yg menerima dan yg memberi.. :D

me,
MATHARI

Ain berkata...

kella: thank u.....

seronokkan kalau selalu dapat hadiah cenggini.....

LYaFRINA berkata...

waa..bestnyer..ain..dpt hadiah..tahniah...
pic makin lawo la..terang y amat sbb guna dslr kn?? aiii.. xsabo lya..tp tpksalah pndam dulu.. kna utamakn treatment kat spital dulu.

Ain berkata...

lyafrina: macih lya, dah rasmi pun brooch tu semalam....

hahaha.....

pict. ni sume ain pakai auto setting, kalau pandai guna manual tu lagik lawo rasanya....

utamakan treatment lya dulu k, pastu boleh la godek2 gadget baru....

kasih suci berkata...

wah beshnye dpt hadiah..tahniah2...

Ain berkata...

kasih: thank you dik...

az rina a.k.a jaijina berkata...

ala, bestnye dapat adiah..

ade tak sape2 nak kasi kite adiah? heheheh..

Ain berkata...

rina: jom join kontest banyak-banyak....

mesti sangkut salah satu daripadanya....

best tau....

en_me berkata...

aunty, kalo menang dapat sebiji kete toyota camry lagi best kann.. ekeke, kanns

Ain berkata...

en_me: tak dapat camry betul, dapat model camry pun ok jugaaaa.....

mintak ngan en. me boleh ke?

hehehe......

Ena berkata...

comeinyer sarah.. matanya cantik la.. heheh.. orang komen pasal adiah.. ena komen pasal sarah.. hihihii..

Ain berkata...

ena: janji bahagia kan....

hehehe.....

ena sudi tinggal komen ain suka sangat2 dah....

mamalieyna berkata...

tahniah..best dpt hadiah! ^_^

sarah si bulu mata lentik! comel la dia..dgn putingnye..hehe..

Ain berkata...

ieyna: macih....

sarah ni gatai nak isap puting...

selalu taim tido jer carik....

nza berkata...

bestnya......

Ain berkata...

kak nza: memang best....

hehehe....

Related Posts with Thumbnails