Isnin, 14 Jun 2010

Tak Suka?? Angkat Tangan.......

Tuan rumah dah mabuk kepayang........

Mabuk dengan segala macam design baru yang ada kat blog nie.....huhuhu....

Dah tertekan sesuatu dan tak reti nak patah balik.....

Nasib la kawan-kawan tuan rumah yang singgah kat sini.....

Agak-agak berpinau mata dan rasa nak pengsan tue, cepat-cepat keluar ya.....

Bukan tuan rumah halau tau, tapi tuan rumah risau kawan-kawan pengsan nanti.....

Siapa yang tak suka dengan cat baru tuan rumah, sila angkat tangan.....

 "pinjam cat jap ya en. google"

Cepat mintak tuan rumah tukar cat lain.....

23 comments:

al-lavendari berkata...

ok je chat kolor ini !

Ain berkata...

al-lavendari: kalau uncle terpaksa tambah power spek jangan salahkan ain tau....

ain dah sakit kepala tengok color merah menyala nie....

garang semacam jer...hahaha...

Softtouch [Hanim] berkata...

sy suka jer umah cat baru ni..sekali skala tukar kaler ape salahnya ain

LYaFRINA berkata...

I LIKE!!!
AIN..XDELA MERAH MENYALA.. KALER OK JER.. X SIALU MATA LG NI.. CUN LA TEMPLATE GINI..SIMPLE JER.. LYA PON NOK TUKO GAK.. TP XDE MASA LAGI LA

honeylanz berkata...

merah!! has pun br lps tukar color gak ;)

Zaidah berkata...

cantik jugak ain cat nie...

Adlina Husaini berkata...

merah ni ok la tk berpinau

kalau ina p blog 'somebody' tu, merah dia perghhh lepas tengok blog dia sure nampak benda lain kaler ijau

Ena berkata...

ok la nie.. cun apa!!..ena suka!!

az rina a.k.a jaijina berkata...

kak suke sangat, suke ngan kucing tu, hehehe..

mamalieyna berkata...

ok jer meroon..jgn merah ang ang udah..hehe..

mamarempit berkata...

alamakkkkkkkkk.....
same la plakkkkkkk...adoooiii..kena la akak pi tukaq... :)

♥Azie♥ berkata...

umah baru..semua kena baru yer ain....cepat2 update gambar dengan gadget baru..

♥Azie♥ berkata...

umah baru..semua kena baru yer ain....cepat2 update gambar dengan gadget baru..

sYaFiQa berkata...

salam....kaler cumey dah...

Shiela Latif berkata...

mama danish...cat umah nie cantik lar...template terus kuar...ok ok...

uda berkata...

cat umah merah.. ada aura tau.. nanti trafik masyhuk gitu..

[-suziey-] berkata...

hehehe..lawak plak tgk kucing tu..hiks:p ok la cat ni..ok je..hehe

Intan berkata...

Tengok "merah" terus rasa lapor...tengok meow comei tu terus rasa nak curik dia buat poluk-poluk :D

Ok aper ;)

Ain berkata...

ain to all: memandangkan semua suka, kita layan merah jer la buat sementara waktu ni ya....

thank you....

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

kiter suka..rumah baru lebih menarik....pasni leh jdi blogger tegar k

Ain berkata...

anje: thank u.....

ain belasah jer ambik template baru sbb nak buat sendiri 3 column memang tak reti....

huhuhu....

cantik jugak kan....

nza berkata...

xpe, cuba mcm2 colour.....ikut gerak hati kita la...

Ain berkata...

kak nza: kena tanya jugak pendapat kengkawan takut ada yang tak berkenan.....

Related Posts with Thumbnails