Khamis, 3 Jun 2010

Cuti......Cuti..... Cuti....


Esok, cuti pertengahan tahun akan bermula. Bagi yang duk belah pantai barat, lusa la jawabnya ya. Bila sebut jer cuti sekolah, maka ramai la yang duk plan bercuti sana sini. 

Kemana agaknya korang semua? 

Aku belum ada apa-apa rancangan sempena cuti sekolah nie. Kalau gi jenjalan pun, mungkin pergi tempat yang dekat-dekat jer. Badan tak penat dan jimat belanja.....hahahha....

Selamat Bercuti Semua....... 
 

20 comments:

Zareda Norman berkata...

kak zar balik kg jer

Ain berkata...

kak zar: balik kampung la paling best kan kak.....

moga selamat perjalanan pergi dan balik....

honeylanz berkata...

kami bersantai ke penang ;)

Zaidah berkata...

tak ade planning lagilah ain....

Ain berkata...

honeylanz: selamat bersantai has....

zaidah: takpe, masa panjang lagi...

Kniedaz berkata...

teringin nak balik kampung..tp kena tengok hubby dapat cuti ke tak.. ^_^

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,

..dulu2 semasa belajar, terasa gak cuti nie. bila dah keja, dh tak terasa lak.

selamat bercuti gak kepada yang bercuti. hehehe..

kella berkata...

seronoknya orang tu mahu bercuti..
kak ain... bawakan kegembiraan itu kepada ku..
hmm..
cuti sambtu ahad ni kerja nya dok ngemas rumah aje..

jom tengok gambar jom!

SUBHANALLAH

IdzaLia berkata...

Lia tak plan lg kak ain nak ke mana sbb hubby lia final exam habis 11/6 ni.. lps tu br enjoyyyy... hehehee..
selamat bercuti ye kak ain ♥♥♥

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

budak sekolah arr paling seronok..
uuu...
rindu nak jadi budak skolah...









terima kasih sbb sudi support kempen blogger picisan..


semoga Allah permudahkan urusan awak didunia dan akhirat..

amin..

Mak Su berkata...

tak de rancangan ;)

~aSHa~ berkata...

xjd plan kita nak bergathering kan..bila ye kak tarikh sesuai lg..akak tlg la jugak....kebetulan time aritu tak smpt...cuti sekolah ni..bos sy cuti..rasanye time tu sy free..leh pk plan next time...

AYU berkata...

selamat bercuti juga...rancang bercuti tu da ade. tp x tahu la jadi ke tak?...hehe

ryan'sluver berkata...

salam ain,
if ade kelapangan, soh budak2 wat projek seni lukisan. akk bru blog psal projek ni, utk isi waktu lapang kalau minat. sila la jenguk http://ilhanryan.blogspot.com/2010/06/painting-ideas.html

TUKANG KATA berkata...

Selamat bercuti..moga percutianmu bermanfaat..i.Allah.

:)

kulanz berkata...

best betul kan kalau musim cuti sekolah.. tapi kalau kerja pejabat ni.. kempunan nak cuti

nza berkata...

yeah!!!!!cuti.....trover sronok lak...hi.

nza berkata...

yeah!!!!!cuti.....trover sronok lak...hi.

shi3la berkata...

haku coti sekolah ker tak samer jerk maknanyerrr...lain la kalo danial dah sekolah mungkin rase lain kut nanti...skang asal ader duit jerk haku pegi coti tak pon balik kg...

Ain berkata...

ain to all: yang bercuti, moga selamat perjalanan pergi dan balik....

yang terpaksa bekerja, kerja penuh semangat ya....

Related Posts with Thumbnails