Rabu, 9 Jun 2010

Gadget Baru Lagiiiiiiii.....

Adoiiiiiiii...... fenattt.....fenattttt.....

Manyak kerja la pulak hari nie.....huhuhu.....

Kalau semalam aku citer pasal gadget baru kat dapur (pan yang bukan pen itewww), hari ni nak citer gadget lain pulak......

Gadget baru yang kuidam dan impikan sejak tahun lepas.....

Cuba tekaaaaaaaa!!!!!.............

Jeng............jeng....... jeng.........

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

 Yang ini bukan ana ain yang punya tapi en. google punyaaaaaa......hehehe

Malas nak snap aku punya, tengok yang ini cukup la yerk..... 

45 comments:

Zareda Norman berkata...

kelassss... jeles I

LYaFRINA berkata...

waaa... betul k ain!!! bestnyer..
lya ni pon ondwy gak..
tp confius nk ambik model aper... try search internet.. mcm2.. nk ambik y biasa2 jer.. ain bei model aper??

Ain berkata...

kak zar: selagi tak dapat, asyik termimpi ajer dibuatnya....

huhuhu....

Miss Izah Mohamed berkata...

HUYOOO..... BEST LA LEPAS NI SNAP2 PIC.. HEHEHE

Ain berkata...

lyafrina: ain punya sama macam dalam pict. tue...

nikon pun ok jugak lya.....

Ain berkata...

izah: kena practice dulu banyak-banyak, baru dapat pict. yang berkualiti....

banyak benda nak kena study....

huhuhu....

LYaFRINA berkata...

OOOO.. D1000... KUALITI OK X??
LYA BKENAN NIKON D5000... TP HARGA... MAHAL SGT.. SKIT KPALA MIKIR..
TP, BRU2 NI P KEDAI.. TGK Y SONY... MCM BKENAN Y TU.. HARGA PON OK..
NTAH LA... NK BELI NI.. TP BYK SGT KNA PIKIR AKHIR2 NI... BNCANG2 DGN FAIN.. KALO IKUT HATI MMG X SBR.. TP SBB NK KENA BUAT 1 TREATMENT KT HOSP Y PERLUKAN DUIT BYK.. JD... POSTPONE DULU SKEJAP.. KOT, TLARI BAJECT.. HRP2.. TCAPAI LA SBLUM RAYA NI...

Zaidah berkata...

bestnyer...jeles..jeles...huhuhuhu

Mak Su berkata...

kamera gedabak!!! huyoooo, bestlah ain!! kita pun kenan gaks, tapi kita takat bajet kureng 2000, ada ker?

Ain berkata...

lyafrina: kalau lya betul2 nak beli ain suggest canon atau nikon...

nikon memang mahal sikit, tapi eksesori dia murah....

lya survey dulu, lepas buat treatment nanti baru wat pilihan dslr yang terbaik.....

Ain berkata...

zaidah: best kalau tahu guna...hehehe

kena banyak belajar dah praktice...

Ain berkata...

mak su: ain punya nie bawah 2k mak su....

boleh sesangat kalau mak su berkenan...

[-suziey-] berkata...

welcome to d club:) waaa dh sambar canon..hehe..salam ziarah:)

maszmadi berkata...

wah bestnyer.. lpas ni makin cute la pic si sarah tu dlm blog ni yerk..

zue @ annaleeya berkata...

waaaaa..... jeles la........ mesti gambo ain cantik2 nanti.... jelesssssssssss..... huhuhu!!!

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain..

Waaaah..
lawa gadget..

dik juga mengidami Canon itu.

Ju@Lucky^Mummy berkata...

pheewiiitt..

pasni mesti ada banyak gambar cantik2..

rajin2 la uplod ye..

hihihi

Ain berkata...

suziey: thanks sudi singgah sini....

thanks jugak sudi share ilmu tembak menembak....hahaha....

suka tengok pict. yang cantik kat blog suziey....

Ain berkata...

maszmadi: susah nak ambik pict. sarah masz...

langsung taknak bagi kerjasama....

sendiri jadi model la jawabnya....hahaha...

Ain berkata...

kak zue: nanti ain share hasil tembakan rambang budak baru belajar k.....

kalau tak cantik jugak, nasib ler....hehehe

Ain berkata...

lol: dearie, jom la bercuti kat awana kijal nie....

free shoot untuk dearie....

Ain berkata...

ju: insyaallah ain share....

tapi jangan kutuk tau....

hahaha....

mamalieyna berkata...

waaaaa bestnyer ainnnn! nnti lg klasss la gambo2 kt sini..tumpang happy! ^_^

Ain berkata...

mamalieyna: kena ghajin usung kamera la jawabnya....

kalau tak, ain pakai coolpix tu jer....

nak lagi senang guna henphone sony kesayangan....

janji moment terakam...betul tak?

hehehe....

Softtouch [Hanim] berkata...

bestnya..idaman sy jgk..bila entah nk dpt...

Ain berkata...

hanim: akan dapat jugak satu hari nanti....

insyaallah...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah bestnyer kalo menjadi milik ku & milik mu suatu hari nanti kan

♥Azie♥ berkata...

ain.... lepas nie gambar mesti cun gituew..

Ain berkata...

anje: pelan-pelan anje.....

insyaallah dapat jugak miliki nanti...

Ain berkata...

azie: nanti kita tengok cun ke tidak k....

ain serahkan kat kengkawan kasi markah.....

hahaha....

az rina a.k.a jaijina berkata...

wow, dasat giler gedjet die.. bergamba sakan pas ni ye kak, hehehe..

LiNda berkata...

Jangan ambik gambo saya tauu..
kang nampak semua jerawat manisku !

hahahah

911 berkata...

tahniah, best DSLR tuu.. :)

Siti Ruhayu Ab Rahman berkata...

salam

ayu dah lama usya..

harga mmg dh murah..sesuai bg yg sukakan dslr....

tgh promosi tu..kena capat tangkap..

tahniah sis..............

Lelord berkata...

wahhhh bestnya...heheheheh kena mintak papa najlaa ni..

request as anniversary kan wpun lmbat lagi hahahhaa

en_me berkata...

klise ghitewww..

Nida berkata...

Lepas ni boleh kerja part time ambil gambar orang kahwin..hehe

p/s: tengah berangan bilalah dapat kamera Nikon D90...ermmmmm

kasih suci berkata...

wow..lepas ni gambar mesti gempak2...beshnye...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

wooow.. terfaku mak!!!!
hwaaa... jeles. i nk yg ni gak.. ribu-ribannyer rege ni..
haah, mimpi aje la..
pasni mesti gambar danish n sarah superduper cantek nyer las!!!
re: macih 4 ur wishes!!

Ain berkata...

rina: ain punya biasa-biasa jer...

yang lagi dashyat ada tau...hehehe

sis linda: rugi kalau tak boleh ambik gambar jerawat....

pemanis wajah tue...

Ain berkata...

911: macih, bro dah lama guna kan...

ayu: canon memang tengah promosi...

waktu yang sesuai sangat kalau nak beli...

lelord: elok mintak awal2, senang papa najla nak budget nanti....

hahaha... gud luck...

Ain berkata...

en me: thank you...

nida: nak buat part time boleh ajer tapi kena la pro dulu....

ain takut tengok rege nikon, tak mampu nak beli....huhuhu

Ain berkata...

kasih: tungguuuuuuu k.... hehehe

leily: kumpul duit pelan2 dulu dear...

satu hari nanti mesti boleh dapat juga....

~aSHa~ berkata...

wah hebat..leh ar singgah ke paka...dan snap2 gambo sblm pulang ke kg ye...ok?

Ain berkata...

asha: silakan sha.....

akak ambikkan pict. sha ngan family sambil nikmati kopok lekor yang akak goreng dengan pan baru tue....

hahaha....

Related Posts with Thumbnails