Rabu, 2 Jun 2010

Aku..... 20 Tahun Akan Datang


Tua ke??? Muahaha....... tua la jugak kan. Sekali pandang, kalau rupa gaya gini, muda lagi mak aku skang neh.....

Papepun, muka jer yang nampak kecut, tapi hati dan jiwa ni fresh n white terasa muda belia lagikkk..... hahaha....

Lepas ni aku nak gi borong tomato banyak-banyak. Nak kunyah hari-hari supaya kulit aku tak makan usia. 

Mau ikut??? JOM!!!!

20 comments:

LiNda berkata...

Ececeh.. terus nak makan tomato .

takde maknanya !

hahahaha

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

WAH SEMUA ORANG DAH WAT...KITER JERK YANG TAK TORAI LAGIK....ANNTI NAK TRY LA PINJAM LINK YE AIN

Miss Izah Mohamed berkata...

HEHEE.. XPE, TETAP MENAWAN APE.. EHEHE

Ain berkata...

sis linda: eksen jer lebih kan kak....

dah beli buruk dalam peti es jer tomato tu....

hampehhhh....

Ain berkata...

anje: terai jangan tak terai anje....

jemput ambik link tu yerk....hehehe

Ain berkata...

izah: muahaha......

nanti akak blanjer eskrem ya....

mamalieyna berkata...

muka je tua...hati n jiwa..muda tuuu..ekeke...

*eina je lum tempek ni, buat dh buat dh..hehe..

Ain berkata...

mamalieyna: tempek cepattt.....

nak tengok ieyna punya pulak....hahaha

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain..

..nak ekot borong tomato..
nak g giant ar. hehehe..

dik pun ader test 20 akan datang tu tapi mcm lain jek. hakhak..

happy day kak.

rindu kak..

Zaidah berkata...

ain..makan tomato n buat botox...baru tegang muka...hehehe

Ain berkata...

lol: dearie, rindu awak jugak....

jom gi giant sesama....

kita borong semua tomato yang ada....

hahaha....

Ain berkata...

zaidah: uwaaaa.... takmo buat botox....

takottttt!!!

Lelord berkata...

muahahahahah nk wat gak ah

Ena berkata...

cun la awalaupun 20 tahu akan datang.. heheh

honeylanz berkata...

lg 20 thn if pjg umur agaknye kita berblog lg tak...silap2 lg canggih..hehehe

atie berkata...

salam ain...

masih cun... he..he.. sorry lama tak ke sini... sibuk sikit la

Ain berkata...

lelord: wat cepat deh, nanti ain gie skodeng.....

muahaha....

Ena: itu baru taruk pict. natural beauty....

kalau tarik yang mekap setebal 10 inci (hahaha....mcm ler ada pict. bermekap tue)... mesti lagi meletopss kan.....

kuang3x..... giler perahsan dah neh...

Ain berkata...

honeylanz: entah2 masa tu kita berblog sambil muka memasing terpampang kat lappy....

ala-ala webcam giteww....

kak atie: hai kak...

rindu akak..... free singgah lagi k....

nza berkata...

hi.hi.hi....lama lg tu....

Ain berkata...

kak nza: sempat la makan tomato banyak-banyak....hehehe

Related Posts with Thumbnails