Rabu, 2 Jun 2010

Menang Kontest Abang Eq

HIP HIP HOOOOREYYYYYYYYYYYY!!!

Jom nyanyi sama-sama

Kalau Rasa Gembira Tepuk Tangan,
Kalau Rasa Gembira Tepuk Tangan,
Kalau Rasa Gembira Beginilah Caranya,
Kalau Rasa Gembira Tepuk Tangan.........


Aku terlebih gembira dan suka sekaranggggggg...... 

Happynya sebab menang kontest kat blog Abang Eq

Dapat hadiah SAGUHATI pun, itu dah cukuppp bermaknaaaa........

Thanks Abang Eq..... Tahniah jugak untuk Ayu, Jaja'z dan Kniedaz. 

Meh tengok n3 kemenangan kat SINI.  

16 comments:

Mak Su berkata...

wah... Ain, tahniah :D

Ain berkata...

mak su: thanks maksu....

seronok sbb dah lama tak join dan menang kontest....

hehehe.....

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain

Ain berkata...

hanim: thanks dear....

saguhati jer, tapi yang empunya badan excited giler....

hahaha....

ninie's corner berkata...

suke nyer dia.....tahniah ain.....

kasih suci berkata...

tahniah Kak Ain...(",)

maszmadi berkata...

congrat.. swonok kan biler dpt adiah.. wlopon bkn no 1.. tp mmg swonok hehe

Adyshariz berkata...

btui3..dpt hadiah mmg sonok..
tahniah ain

Uda berkata...

tahniah ain.. bes nyer dpt hadiah.. tak kira kan nombor baper pun.. janji dpt hadiah..

mamalieyna berkata...

waaah tahniah..menang mmg best! ^_^..dpt adiah nnt, bergnda2 best! hehe..

JaJa'Z berkata...

ain congratttt..jaja menang gak.ekeke

Shiela Latif berkata...

wah tahniah menang yer mama danish & sarah....best2!!

al-lavendari berkata...

walau pun kemenangan bukan tujuan utama, tapi kalau kalah alangkah tak seronoknya. tahniah Ain.

nza berkata...

Tahniah...best la...

en_me berkata...

tahniahnyerrr.. ehehe

Ain berkata...

ain to all: thanks u....

ain memang terlebih ecxited nie sbb dah lama tak menang....

sukaaaaaa kalau orang kasi hadiah....

hehehe....

Related Posts with Thumbnails