Isnin, 21 Jun 2010

Lil' Photographer

Sungguh tak tahan kalau asyik tengok mama jer yang main tembak-tembak sarah......

Teringin jugak sarah nak pegang dan usung mesingan mama yang berpeluru laser tue......

Ingat sarah takde bakat terendam ke?

Belum cuba belum tahu hokeyyyy!!!!


Sarah ada photoshoot ngan client malam nie, nak kemas-kemas barang dulu k....


Aiyarkkkk, pesal payah nau nak katup beg nie...... mamaaaaaa tulunnnn..... 


Cuba tengok gaya sarah bawak beg mesingan nie, ada gaya, mutu dan keunggulan tak??

hehehe............Papaiiiiiii 

26 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

leh ni...kalo teror nanti leh wat side income tol tak sarah...soh mamanyer plak jadik model sara nak snap2...asyik sara jek jadi model

~~ciklinn~~ berkata...

hehehhe ada gaya dah tu.... hihihi leh ganti puan linda latip hahahha

~aSHa~ berkata...

sarah ada appoinment dgn maisarah ye...sori ye maisarah tak dpt hadir fotoshoot smlm....sbb demam...len kali ye yang...

zue @ annaleeya berkata...

jom sarah photoshoot dgn airel... kt pantai kemasik ar lawo... hahaha!!!!

♥Azie♥ berkata...

syoknyer sarah pun nak tembak2 jugak asyik mama jer...

[-suziey-] berkata...

waaa kemain lagi ni..photog cilik:p

POSH76 berkata...

bakat terpendam tu...mesti cantek hasil tembakan tu nanti hehee

LYaFRINA berkata...

beg tu..dh besr dari tuan dia.. kan jatuh kan.. mcm2 gaya// comeyyy

ummumishkah berkata...

wahh.. ada bakat ni!

atie berkata...

Salam ain...

wah.. sarah pun teringgin gak.... acik pun teringgin la sara nak ada macam tu satu...

Ain berkata...

anje: mama sarah tak fotogenik....

tu yang payah nak snap muka dia....

Ain berkata...

ciklinn: gi kursus pun belum tentu buleh ganti puan linda linn....

kerja tangan dia memang superb kan....

Ain berkata...

asha: patut la sarah tunggu baby tak muncul-muncul....

domam ghupenya.....

kita wat lain kali jer la yer....

Ain berkata...

kak zue: buleh.....buleh....

tapi kena datang ambik sarah ler, mama sarah takott bawak keta...

huhuhu....

Ain berkata...

azie: tu la, mama ni langsung tak kasi can kat sarah....

pegang beg jer buleh....

Ain berkata...

suziey: aqeel tak nak join sarah ke?

ada geng lagi best....

jom la....

Ain berkata...

posh76: sarah baru nak cuba bakat terendam aunty.....

Ain berkata...

lyafrina: sarah ni badan tak padan kecik......

berani dan gigih melampau-lampau....

lya baru tengok dia angkat beg ni, kalau tengok dia angkat bakul yang penuh kain atau air penuh baldi, lagi tak percaya.....

kita pulak yang risau kot patah pinggang dia....

huhuhu....

Ain berkata...

ummumishkah: asah dari kecik mau bersinar-sinar besar nanti kan...

Ain berkata...

kak atie: kena cari dslr menan satu kan....

boleh dia join mama....

Ena berkata...

sweet nyer sarah..
heheh.. pasni leh la geng ngan mamanya yer! heheh.. gaya dah ada dah tu.. :)

Ain berkata...

ena: gaya jer lebih sarah nie....

tunggu dia besar sket nanti, boleh la join mama.....

kecik2 ni risau mesingan terhempas ke lantai....

hehehe....

lily lotus berkata...

bakat menyandang beg dah ada tu :D

Ain berkata...

lily: kasi can praktice sandang beg dulu....

agak2 lulus, boleh la try sentuh mesingan pulak....

nza berkata...

KEMANA TUMPAHNYA KUAH KALU XKE NASI....LIKE MOTHER LIKE DOTER...

Ain berkata...

kak nza: ada jugak kuah tumpah ke lantai kak.....

hehehe.... melawak pulak ain ni kan.

Related Posts with Thumbnails