Isnin, 14 Jun 2010

Ratu Si Airmata....

Memperkenalkan ratu airmata pengganti pelakon arwah noraini hasyim yang suka nanges-nanges, guling-guling dan jerit-jerit bila kemahuan dia tak diikuti....

siapa lagi kalau bukan.....

*

*

*

*

*

*

*

budak kecik chumellll

*

*

*

*

*
sarah

 uwaaaaaa 

Disebabkan sarah suka sangat nanges-nanges, mama sarah pun dah pandai nanges sama. Sarah nanges.....mama ikut nanges, sarah nangis lagiiii, mama pun nangis jugakkkkk..... sudahnya sarah senyummmmm..... 

seeeeee...... 


 dan lagiiii....... 

24 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ala siannyer dia...sama lah macam balqis...memang suka nangis punyer...sikit2 nangis...mesti sarah ni manja kan

Ain berkata...

anje: manja ya amat....

tak leh nak salahkan anak jugak sbb mama dia pun sama....

hahaha....

mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan....

Zaidah berkata...

nie agaknyer masa mengandungkan sarah nie...ain suka nangis ... tu yang sarah suka nangis...

p/s macam mana kudis air sarah..dah ok ker..

LYaFRINA berkata...

waaa..bakal jd primadona air mata ni...
cutenya dia... pakai dslr k ni ain??

Ain berkata...

zaidah: nak kata ain suka nangis, memang tak zai....

kalau masa peknenkan danish dulu mmg selalu nangis....

jiwa sensitif melampau....

kudis sarah dah kering tapi tinggal parut hitam....huhuhu

yang sadisnya, dah dua malam dia takleh tidur dan asyik sebut sakit...

hopefully cepat la sembuh...

♥Azie♥ berkata...

ala..sama lah ngan si nonie..suka nangis tanpa sebab..manja...


sarah nie anak manja mama...

Ain berkata...

lyafrina: boleh ganti arwah noraini hasyim kan....

nanti ain asah bakat nangis dia lagi dan lagi.....hahhaha

betul cakap lya, pict. ni hasil tembakan rambang dslr tue....

not so bad kan....hehehe...

Ain berkata...

azie: agaknya dah dapat adik baru la manja dia kurang sikit kan....

muahaha....

al-lavendari berkata...

wah .. anak dan emak menangis secara berjemaah !

~aSHa~ berkata...

ehehehe mama sarah ni sweet la..mesti melalak ala2 pelakon dolu2 kan...ada buat aksi pegang kaki bagai tak?

sarah nangis tetap cute..

Ain berkata...

al-lavendari: tu jer caranya nak buat dia stop nangis uncle.....

dia memang tak leh tengok mama dia nangis walaupun mama dia berlakon jer sebenarnya....

hehehe...

Ain berkata...

asha: aksi pegang kaki semestinya ada....

tapi sarah tak buat aksi tu sha, dia suka aksi tarik kain ngan tarik baju....

lagi ganazzz....

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

leh wat trik kat darwish nih..hehe.

Ain berkata...

nadia: cuba la nad....

mana tau berkesan....

akak suka trick ni sbb nampak sangat dia sayang kat kita....hehehe

Softtouch [Hanim] berkata...

alololo..sianneyr sarah...mama buli yer..nnti untie babap mama yer..he he he..sarah manjalah ain tulah dia cmm tu...

psst..ni snap pakai camera baru yer?cantiklah...

Adlina Husaini berkata...

ala cantiknya bulu mata dia..aunty jelessss

mamalieyna berkata...

waaa cun la gambar..ni la hasil sentuhan gadget baru kan, cun habesss..lalalala..best layan..tmbh2 tgk sarah nanges...hikhik..sowwiii..auntie gurau jek! ^_^

Ain berkata...

hanim: manja terlebih kan....

mungkin sbb dia duk taska dan tak cukup perhatian....

tu yang balik rumah mengada-ngadas nak nangis jer kojernya....

pict. ni mmg guna dslr tue, pakai setting biasa-biasa jer...

Ain berkata...

ina: macih....

nak pinjam tak? hehehe....

Ain berkata...

mamalieyna: alhamdulillah puas hati....

ni yang buat giler nak menembak jer kerjanya....hahhaha

sayang sarah tak nak bagi kerjasama....

tembak benda lain jer la sudahnya...

ummumishkah berkata...

alaaa ciannyer sarah nangis..
sama cam muhammad ni, kuat betul ragam nyer lately!

nza berkata...

sarah la yg AKn meriahkan rumah mamanya kn....

Ain berkata...

ummumishkah: muhammad nakkan perhatian agaknya kan kak.....

sekarang dah kena share ngan adik.....

Ain berkata...

kak nza: tu la, kalau takde dia memang sunyi sepi.....

Related Posts with Thumbnails